Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αλλαγή ιδιοκτησίας σε Bet24 και Nordicbet

Την εξαγορά της Nordic Betting Plc, πιο γνωστή για τη στοιχηματική της ιστοσελίδα Bet24.com, ανακοίνωσε η Unibet Group plc, την ώρα που και η Betsson AB ανακοίνωσε την εξαγορά τμημάτων της Nordicbet Group, ιδιοκτήτριας των ιστοσελίδων Nordicbet, Triobet και Tobet.

Πιο συγκεκριμένα, η Unibet εξαγόρασε την ανταγωνίστριά της εταιρεία έναντι του ποσού των 13,5 εκατ. ευρώ ελπίζοντας πως η ενέργεια αυτή θα ενισχύσει τη θέση της εταιρείας στην αγορά της Δανίας, η οποία έχει ρυθμίσει νομοθετικά τη λειτουργία του διαδικτυακού τζόγου.

Η Bet24 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διαδικτυακών παιχνιδιών και αθλητικού στοιχήματος στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανόμενου και του πόκερ, μέσω του δικτύου OnGame. Μάλιστα πρόσφατα η Bet24 επέκτεινε την ομάδα των επαγγελματιών της με σημαντικές «μεταγραφές» ταλαντούχων παικτών από τη Βόρεια Ευρώπη όπως οι Jesper Hougaard, Paul Foltyn, και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Διαδικτυακού Πόκερ (WCOOP) Thomas Pedersen.

Η Unibet ανακοίνωσε ότι προτίθεται να ενσωματώσει τις δραστηριότητες της Bet24 στις δικές της, μεταφέροντας τους παίκτες της Bet24 στη δική της πλατφόρμα. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Unibet θα διατηρήσει τους 45 εργαζόμενους της Nordic Betting στις θέσεις εργασίας τους στη Μάλτα.

Να σημειωθεί ότι η Nordic Betting ανακοίνωσε μικτά έσοδα της τάξης των 10,5 εκατ. ευρώ το 2011, ενώ από την πλευρά της η εξαγορά της Nordicbet από τη Betsson εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του δεύτερου τετραμήνου του 2012 και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο όμιλος της Betsson που ήδη θεωρείται από τους μεγαλύτερους του χώρου του διαδικτυακού τζόγου αναμένεται να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου