Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

"Ναι μεν αλλά" από τον Πατέρα

Ανοιχτό παράθυρο για να συμμετάσχει στην ΑΜΚ άφησε ο Νικόλας Πατέρας στη συνάντηση του με τους παλαίμαχους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Την Τρίτη θα γίνει συνάντηση με τον Αδαμάντιο Πολέμη και με τον Μιχάλη Ζολώτα. Θα ζητηθεί ραντεβού από την πλευρά Βαρδινογιάννη και στη συνέχεια θα ληφθεί η τελική απόφαση τους σε έκτακτο Δ.Σ. την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Η αντιπροσωπεία του συλλόγου παλαιμάχων παικτών του Παναθηναϊκού, αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνου, Δομάζο, Αντωνιάδη, Τζουνάκο και Βονόρτα, ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας τις επαφές της με τους μετόχους στη συνάντηση που έγινε με τον Νικόλα Πατέρα στο γραφείο του στο Κολωνάκι, αμέσως μετά το ραντεβού που είχε γίνει το πρωί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο στην Εκάλη.

Ο κ. Πατέρας τόνισε ότι στην περίπτωση που βάλουν όλοι οι μέτοχοι χρήματα με βάση το ποσοστό τους, ανάμεσα τους και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, τότε θα συμμετάσχει και εκείνος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ με το ποσό που του αναλογεί ως κάτοχος του 5,3%.

Οι παλαίμαχοι θα συναντηθούν την Τρίτη με τον Αδαμάντιο Πολέμη και πιθανότατα με τον Μιχάλη Ζολώτα, ενώ η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα βάλει χρήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα θα υπάρξει ραντεβού από την πλευρά Βαρδινογιάννη για να δοθεί το έγγραφο που τους παρέδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για το θέμα του γηπέδου, ενώ ο κ. Βγενόπουλος τόνισε ότι θα βάλει τα 1,7 εκ. ευρώ, εφόσον προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο.

Τα αστέρια του παρελθόντος θα λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τρίτη ή την Τετάρτη και πιο συγκεκριμένα για το αν θα πάρουν τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ωστόσο, το εγχείρημα των παλαιμάχων δεν φαίνεται να προχωράει από τη στιγμή που οι διαφορές μεταξύ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ δείχνουν να είναι αγεφύρωτες.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου