Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ποντάρισμα σε Ευρωπαϊκό Πλεονέκτημα (EH)

Πολλές φορές μέσα από τα άρθρα της ιστοσελίδας μας και τις προτάσεις του betoνιέρα έχουμε κάνει κάποια αναφορά στο Ασιατικό Πλεονέκτημα (Asian Handicap ή AH), ωστόσο υπάρχει και μια παρόμοια περίπτωση στοιχηματισμού η οποία εμφανίζεται με τον όρο Ευρωπαϊκό Πλεονέκτημα (European Handicap ή EH) στη στοιχηματική ορολογία.

Η κυριότερη διαφορά ανάμεσα στο Ασιατικό με το Ευρωπαϊκό πλεονέκτημα είναι ότι το δεύτερο δεν περιορίζει τα στοιχήματα σε 2 δυνατά αποτελέσματα, αλλά σε 3 καθώς η ισοπαλία είναι πιθανή.

Ένας ακέραιος αριθμός πόντων ή γκολ προστίθεται στο αουτσάιντερ του αγώνα ή αφαιρείται αντίστοιχα από το φαβορί και φυσικά το αποτέλεσμα του αγώνα προκύπτει ανάλογα με αυτές τις προσθαφαιρέσεις βαθμών και γκολ.


Έτσι, εάν επιθυμείται νε ποντάρετε στο φαβορί θα πρέπει το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από το handicap, ώστε να θεωρηθεί νικηφόρο το ποντάρισμα. Για παράδειγμα εάν στοιχηματίσετε στον Πανιώνιο (-1), θα πρέπει η ομάδα να κινήσει με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά.

Πχ.
Πανιώνιος (-1)
Ισοπαλία (-1)
Δόξα Δράμας (+1)


Τα πιθανά αποτελέσματα είναι:


- Ο Πανιώνιος να κινήσει τη Δόξα Δράμας με περισσότερα από ένα γκολ: Κερδίσει το στοίχημα το Πανιώνιος (-1)
- Ο Πανιώνιος να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά: Κερδίζει το στοίχημα η Ισοπαλία (-1)
- Το παιχνίδι ολοκληρώνεται με ισοπαλία: Κερδίζει το στοίχημα η Δόξα Δράμας (+1)
- Η Δόξα Δράμας νίκα τον Πανιώνιο με ένα ή περισσότερα γκολ: Κερδίζει το στοίχημα η Δόξα Δράμας (+1)


Πρέπει να γνωρίζετε ότι με μελέτη μπορείτε να βρείτε πολύ καλούς συνδυασμούς ανάμεσα σε European και Asian πονταρίσματα για τον ίδιο αγώνα, ωστόσο το συγκεκριμένο ποντάρισμα απαιτεί πάρα πολύ μεγάλη προσοχή γιατί τα λάθη είναι πολύ συχνά.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου