Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Προτάσεις - Πέμπτη 30/11/2014

Με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος κλείνει το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Χθες τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Π.Α.Ο.Κ. δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Έμειναν και οι δυο στο 1-1 και έτσι σημειώθηκαν δυο μεγάλες εκπλήξεις που πλήρωσαν καλά. Όπως καλά πλήρωσε και το διπλό της Νιουκάστλ απέναντι στην Σίτι, αλλά και ο άσος της Τζένοα κόντρα στη Γιούβε.

Για σήμερα δυο επιλογές θα κρατήσω συν μία μπόνους!


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Οι πράσινοι έρχονται από το ντέρμπι στο Καραισκάκη και ψάχνουν μέσω του κυπέλλου τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση, που θα λειτουργήσει ως ηρεμιστικό στην ως τώρα κατάσταση του συλλόγου. Στην αποστολή θα είναι μετά από καιρό και ο Μπεργκ. Ο Παναιτωλικός χωρίς ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης, αφού η εντός έδρας ήττα την πρώτη αγωνιστική από τα Χανιά, δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Εκτός κι αν σήμερα κάνει το θαύμα.... Κάτι που δεν το πιστεύω. Λογικά το μυαλό θα είναι στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες στο πρωτάθλημα, γεγονός που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα. Σήμερα στόχος θα είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση κι ότι βγει. Θα κρατήσω λοιπόν τα 2-3 γκολ και το 2.05 και από σημείο το χαμηλό άσο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο 1.45.


ΒΕΡΟΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ, θα είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα ασχοληθώ. Ναι μεν ανεβασμένη και με καλή ψυχολογία η Λάτσιο, αλλά εκτιμώ την εικόνα και την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα της Βερόνα. Έτσι μιας και τη βρίσκω σε τιμές αουτσάιντερ θα κρατήσω το 1.75 της διπλής ευκαιρίας (1Χ).


Αυτές οι δυο είναι και οι βασικές μου επιλογές για σήμερα.

Για το μπόνους που έλεγα, πρόκειτε για το παιχνίδι ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΕΜΕΛΕΚ για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι γηπεδούχοι ανώτεροι και εύκολαή δύσκολα αναμέμενεται να επαληθεύσουν τον άσο στο 1.40.


Αυτά για σήμερα. Περισσότερα αύριο και με νέο κουπόνι στα χέρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου