Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Δυάδα για μεγάλα κέρδη από Champions League...

Καλό μήνα σε όλους!

Δεύτερο μέρος της δεύτερης αγωνιστικής απόψε και με ελληνικό χρώμα, λόγω του Ολυμπιακού. Επίσης Ατλετικο Μαδρ. και Γιουβέντους που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Μεγάλα παιχνίδια, μεγάλη και η σημερινή βραδιά...

Αλλά, ας δούμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις...


Έχω ξεχωρίσει δυο παιχνίδια, στα οποία αποφασίζω να ρισκάρω και εκεί θα κάνω το καλό παιχνίδι μου:

ΜΑΛΜΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι το πρώτο. Εδώ αποφάσισα να κοντράρω τον Ολυμπιακό. Ξέρω θα μου πείτε πως διάλυσε τους πρωταθλητές Ισπανίας και περσινούς φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα σχετικά... Τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη σε τιμές φαβορί δεν πρόκειτε να τον ακολουθήσω. Σαν αουτσάιντερ στα παιχνίδια με Γιούβε και Ατλέτικο που θα ακουλουθήσουν, ίσως αν πείθει με την ως τότε εικόνα του, αλλά τώρα σαν φαβορί 1.95 στον ΟΠΑΠ;  ΠΟΤΕ!!!  Ας μην ξεχνάμε τη δυναμική των Σουηδών. Δεν πρόκειτε να αποτελέσουν εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο και δεν μπήκαν τυχαία στους ομίλους. Κρατάω τον άσο στο 3,50 και το 1Χ 1.70 της διπλής ευκαιρίας.


ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν κι εδώ. Η Βασιλεία έχει εξαιρετική παράδοση απένατι στους Άγγλους και γενικότερα εντός έδρας δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Από που κι ως που η Λίβερπουλ φαβορί σε τόσο χαμηλή τιμή; Δυστυχώς δεν παίζουν μπάλα οι φανέλες. Κοντραρω κι εδώ το φαβορί και πάω με τον άσο της Βασιλείας στο 3.35 και το 1,68 στη διπλή ευκαιρία, για πιο συντηριτικό ποντάρισμα.


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια κρατάω δυο φαβορί που πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν:

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ    άσο
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΡΕΑΛ     διπλό


Μια τριάδα από Τσάμπιονσιπ:

ΛΙΝΤΣ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ             Over
ΓΟΥΛΣ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ    Over
ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ        άσο


και από κύπελλο Βραζιλίας τα ξημερώματα:


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ    1  1.90
ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ       2  2.05



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου