Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Προτάσεις: Τρίτη 30/9/2014

Καλησπέρα σε όλους!

Βραδια Τσάμπιονς Λιγκ απόψε με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια ΠΑΡΙ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΣΙΤΥ - ΡΟΜΑ και φυσικά ο δικός μας ΑΠΟΕΛ με τον ΑΓΙΑΞ.


Πάμε να πούμε δυο λόγια και να δούμε τις προτάσεις μας.


Ξεκινάω με το δυνατό μου σημείο για σήμερα, που δεν είναι άλλο από το διπλό της Τσέλσι. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ - ΤΣΕΛΣΙ είναι το παιχνίδι και θεωρώ ότι η ομάδα του Μουρίνιο εύκολα ή δύσκολα θα φύγει από την Πορτογαλία με το διπλό στο 1.65 στον ΟΠΑΠ (το είδα 1.83 πριν λίγο στο ίντερνετ). Οι "μπλε" είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, δημιουργούν φάσεις και δε νομίζω πως θα έχουν πρόβλημα απέναντι στους υποδεέστερους Πορτογάλους.

ΣΑΛΚΕ - ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, που δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Φτωχό βεβαια το 1.25, αλλά καλό για συμπλήρωμα... Εναλλακτικά μπορούμε να παίξουμε το άσο με χάντικαπ -1 για τη Σάλκε. Με λίγη σοβαρότητα η Γερμανοί μπορούν να πάρουν τη νίκη με δυο τέρματα διαφορά και να μας πληρώσουν στο 1.72


ΑΠΟΕΛ - ΑΓΙΑΞ: Θα εμπιστευτώ την ομάδα του Γιώργου Δώνη, που φαίνεται πως κάνει καλή δουλειά στην Κύπρο και θα κυνηγήσω τον καλοπληρωμένο άσο στο 3.10 (2.55 ο ΟΠΑΠ !). Έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω πολλά από τον Άγιαξ μακριά από την έδρα του. Στοίχημα σε μονό ή σε σύστημα με ζητούμενα.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Το μεγαλύτερο ματς της βραδιάς ίσως...  Η απουσία του Ιμπραίμοβιτς ίσως αποδειχτεί καθορίστική για τους Παριζιάνους, που και στο πρωτάθλημά τους δεν έχουν κάνει ιδανικό ξεκίνημα. Από την άλλη η Μπάρτσα δεν είναι σίγουρα αυτή που ήταν τα προηγούμενα χρόνια και επιπλέον δεν έχει καταφέρει να φύγει με διπλό από το Παρίσι τα τελευταία χρόνια που βρίσκονται αντιμέτωπες οι δυο ομάδες. Όσο κι αν το έψαξα, σημείο δεν μπορώ να βγάλω, οπότε ίσως κρατήσω με επιφύλαξη το over (1.85) μιας και οι δυο ομάδες είναι φύσει επιθετικές.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΟΜΑ: Μια από τα ίδια κι εδώ. Αγώνας ανοικτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Ερωτηματικό είναι αν η φορμαρισμένη Ρόμα μπορεί να κάνει ένα τόσο μεγάλο διπλό, αλλά από την άλλη και η Σίτι είναι ικανή να κάνει το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Έτσι κι αλλιώς ο άσος του 1.60 στον ΟΠΑΠ δεν αποτελεί καμιά σπουδαία ευκαιρία. Έτσι κι εδώ θα μείνω μακριά από σημείο και θα προτιμίσω τα γκολ και το θέαμα... OVER με 1.65 στο ίντερνετ (1,50 στον ΟΠΑΠ).


ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Η Μπάτε είχε τα χάλια της στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Πόρτο, αλλά και η Μπιλμπάο δεν μπορεί κανείς να πει πως πείθει με την ως τώρα εικόνα της, τόσο σε Ισπανία όσο και σε Ευρώπη. Αν θέλει να προχωρήσει η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Διπλό στο 1.95 η πρότασή μας, αλλά δεν το κρατάμε για τις βασικές μας επιλογές.


ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΟΡΤΟ: Σχεδόν ισοδύμαμες οι δυο ομάδες. Πρώτο λόγο έχει η ισοπαλία. Αν φύγει από εκεί έχω την αίσθηση, περισσότερο από ένστικτο, πως θα πάει στο διπλό. Χ2: 3.25 / 3.20 και 1.50 στη διπλή ευκαιρία. Πάντως κι εδώ αποτελεί δευτερεύουσα επιλογή.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

Παιζώ μονό την ΤΣΕΛΣΙ

Μονό τον ΑΠΟΕΛ

Δυάδα:  ΤΣΕΛΣΙ και ΣΑΛΚΕ

Δυάδα τα δυο OVER

Τα υπόλοιπα ίσως μπουν σε κάποιο παρολί, ή θα δούμε πως θα πάνε στο live...



Επιλογές από ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ Αγγλίας:

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ     over
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ    over


Ιρλανδία:

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΜΠΟΕΜΙΑΝ    1



Καλή επιτυχία σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου