Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«650... μαγαζιά στήνει ο ΟΠΑΠ»

Ο ΟΠΑΠ κινείται προς την κατεύθυνση δημιουργίας ιδιόκτητου δικτύου σε όλη την Ελλάδα, όπου θα εγκαταστήσει τα περίφημα VLTs γνωστά και ως ηλεκτρονικούς κουλοχέρηδες. Ειδικότερα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω του δικτύου μεσιτών Aspis Real Estate ο ΟΠΑΠ αναζητά περί τα 650 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα εκ των οποίων τα 350 στο Λεκανοπέδιο.

Τα καταστήματα είναι διαφορετικών μεγεθών, αλλά τουλάχιστον 80 τετραγωνικών και ο ΟΠΑΠ έχει ως στόχο να εγκαταστήσει σε αυτά δικό του προσωπικό, που θα τα λειτουργεί, ώστε να ελέγχει πλήρως το δίκτυο και να μην καταβάλλει προμήθειες.

Ουσιαστικά δημιουργεί ένα νέο δίκτυο, το οποίο ουδείς γνωρίζει αν στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο διάθεσης και των άλλων τυχερών παιγνιδιών, προκειμένου να μειώσει το κόστος του.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την παραχώρηση της 10ετούς άδειας, ο ΟΠΑΠ υποχρεώνεται μέσα στους επόμενους περίπου 16 μήνες να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 16.500 VLTs που θα διαχειρίζεται.

Τα καταστήματα τις καθημερινές θα μπορούν να είναι ανοικτά από τις 9π μ.έως τις 2 τα ξημερώματα και τις Παρασκευές και τα Σάββατα έως τις 4π.μ. ενώ δεν επιτρέπεται εντός των καταστημάτων να εγκατασταθούν ATM.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου