Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Στάση... Περιστέρι για ΟΣΦΠ

Την πρώτη του ήττα στη φετινή Σούπερ Λιγκ, αλλά και γενικότερα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, γνώρισε ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου. Οι πρωταθλητές έχασαν 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον Καραμάνο να σημειώνει στο 29' το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής. Χάρη στη νίκη τους αυτή, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, μαζί με τον σημερινό τους αντίπαλο και τον ΠΑΟΚ που την Κυριακή υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Ατρόμητου έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς χρειάστηκε να τραβήξει (κυριολεκτικά) την πλούσια κόμη του τρεις φορές μέσα σε λίγα λεπτά!

Τόσες ήταν οι κλασικές ευκαιρίες που απώλεσαν οι γηπεδούχοι, με κορυφαία την κεφαλιά του Καραμάνου σε κενή εστία, που έστειλε τη μπάλα άουτ (22΄), ακολούθησε το πλασε-άουτ του νεαρού επιθετικού σε τετ-α-τετ με τον Ρομπέρτο στο 25΄ και η εξαιρετική απόκρουση του Ισπανού τερματοοφύλακα σε νέο τετ-α-τετ με τον Παπάζογλου στο 26΄.

Εν τέλει, στο 30΄ και πάλι οι δύο δανεικοί από τον Ολυμπιακό παίκτες συνδυάστηκαν, ο Παπάζογλου άφησε για τον Καραμάνο και αυτός έγραψε το 1-0 με την "ερυθρόλευκη" άμυνα να πελαγοδρομεί.

Ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε στο β' ημίχρονο, αφήνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 60' με κεφαλιά του Μήτρογλου, ενώ στο 73' απείλησε με τον Μαζουακού.

Παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, ο πρωταθλητής δεν κατάφερε να δημιουργήσει περαιτέρω κινδύνους και οι διορθωτικές κινήσεις του Μίτσελ δεν έφεραν αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο να παίρνει την πρώτη του νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ολυμπιακό, έπειτα από τρία χρόνια.

Με πολλά και κραυγαλέα λάθη στο πειθαρχικό κομμάτι (δεν έδειξε τέσσερις κίτρινες... ορισμούς, τρεις κατά του Ολυμπιακού και μία κατά του Ατρομήτου) η διαιτησία του Τριτσώνη, ενώ τον... κρέμασε και ο βοηθός του σε φάση της επανάληψης, όταν ο Παπαζογλου κόπηκε με ανύπαρκτο οφ σάιντ σε αντεπίθεση τετ-α-τετ με τον Ρομπέρτο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Τριτσώνης (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Ταυλαρίδης - Μήτρογλου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο):
Τσεναμο, Νάστος, Κοντοές, Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (61΄ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Ναπολεόνι (74΄ Φάμπιο), Καραμάνος (82΄ Λαζαρίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουϊ, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Κασάμι (70΄ Μπενίτες), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (82΄ Φορτούνης), Αφελάι, Ντομίνγκες (61΄ Ντουρμάζ), Μήτρογλου.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου