Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αναβάλλεται επ' αόριστον η πρεμιέρα της Football League

Την επ' αόριστον μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, λόγω των πολλών και σημαντικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των ΠΑΕ, αποφάσισε η Football League. Στην ανακοίνωση μάλιστα σημειώνεται ότι ήδη συστάθηκε επιτροπή, η οποία θα ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής, τον υφυπουργό αθλητισμού, την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, την Σούπερ Λίγκα, αλλά και τους προέδρους των μεγάλων ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ.

«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε όπως μετατεθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος επ’ αόριστο, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων. Το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Σ. Καλογιάννη, Π. Μονεμβασιώτη, Α. Κούγια, Χ. Μέγκλα και Γ. Στούπα.

Τον κ. Καλογιάννη σε περίπτωση κωλύματος αναπληρώνει ο. κ. Κ. Παπαδόπουλος. Τον συντονισμό της παραπάνω επιτροπής θα ασκεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Α. Βουγίδης. Η Επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρα και τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στον Ελληνικό Κοινοβούλιο ζητώντας τους να παρέμβουν για την επίλυση των ως άνω θεμάτων.

Επίσης για τον ίδιο λόγο η επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό, την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, τη SUPER LEAGUE ΚΑΙ τους κ.κ. Ευαγγ. Μαρινάκη, Ι. Αλαφούζο, Ι. Σαββίδη και Δ. Μελισσανίδη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου