Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

"Γιατί μονά;"

Στην ερώτηση "γιατί μονά;" υπάρχει ένας 10λογος του Κύπριου όπου η συμβουλή Νο1 απαντά στην απορία:

Xρημασπορ της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2002
Δευτερα με τον Γιώργο Παρασκευά
ο γκουρού του τζόγου σας συμβουλεύει:

"Είχαμε πει για δεκάλογο, αλλά ήμουν συντηρητικός! Εκατοντάλογος θα ήταν πιο σωστό! τέλος πάντων, άφησα έξω αρκετά και σημαντικά, για να αναφέρω δέκα βασικά πράγματα. ΄Επεται συνέχεια. του χρόνου!


1 η γκανιότα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του μπούκ. Τρώει τον παίκτη, όπως το νερό τρώει την πέτρα! μπορεί μεν να ανατραπεί, κυρίως με πληροφορίες τελευταίας στιγμής, αλλά αυτό ισχύει ως επί το πλείστον για ενα παιχνίδι. όταν σου ζητάνε να παίξεις τρία και τέσσερα, κλάφ΄τα χαράλαμπε! στην ελλάδα, η γκανιότα είναι 36% σε τριάδες και πάνω από 52% σε πεντάδες. Κανενας παίκτης δεν μπορεί να ανατρέψει τέτοια γκανιότα συστηματικά. άλλο το να «κάτσουν τα ματσάκια» και άλλο η ανατροπή της γκανιότας!"


Τότε που τα έγραφε αυτά αναφερόταν στα ΟΠΑΠακια. Στους κουπονομάχους του μονοπωλίου όπως ήμουν κι εγώ τότε φυσικά. Η γκανιότα στο μονό bet ήταν 12% όπως και τώρα δηλαδή. Τότε δεν υπήρχε ούτε 1 μονό στα κουπόνια. Υποχρεωτικά τριάδες και άνω, και βλέπετε πως αυτό το 12% γίνεται 36% προσθέτοντας ακόμα 2 ματς στο παιχνίδι. Στο δικό μου φετινό bet αναμένεται να φτάσω και να ξεπεράσω τα 300 μονά παιχνίδια. Ο στόχος είναι να βρώ τα 75 (25%) και από κει και πέρα ότι μπορέσω παραπάνω. 80 στα 300 είναι πολύ καλά πιστεύω με μέσο όρο απόδοσης κοντά στο 4,00.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου