Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Την παράσταση κλέβει το ντέρμπι «αιωνίων»

Η Ρεάλ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο χθεσινό παιχνίδι. Η «Βασίλισσα» παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έπειτα από γκολ του Νεϊμάρ μόλις στο 4', γύρισε το ματς και τελικά νίκησε με 3-1. Η Ρεάλ έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και δίκαια νίκησε και φυσικά πλήρωσε και όσους από εμάς την εμπιστευθήκαμε. Οι υπόλοιπες επιλογές μας, αν εξαιρέσεις το ισπανικό πρωτάθλημα, δεν πήγαν καλά. Στα σημερινά τώρα...

Την παράσταση κλέβει το ντέρμπι «αιωνίων» όσο αφορά την Ελλάδα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν σπουδαία παιχνίδια σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΤΣΕΛΣΙ, ΜΙΛΑΝ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ και ΛΥΩΝ - ΜΑΡΣΕΙΓ.


Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά ξεκινώντας από την ελληνική Superleague:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: H αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Ο Ολυμπιακός έρχεται από τη μεγάλη νίκη απέναντι στη Γιουβέντους και διψά τόσο για τη νίκη γοήτρου όσο και για να ξεπλύνει το περσινό 0-3. Ο Παναθηναικός συνεχισε τις κακές εμφανίσεις του την εντός έδρας ήττα από τον Ο.Φ.Η. Μοναδική αχτίδα ελπίδα η εμφάνιση στη Αιντχόβεν, όπου κατά διαστήματα ήταν καλός. Δίκαια ο Ολυμπιακός δίνεται φαβορί, όσο και αν λέμε ότι αυτά τα ματς είναι διαφορετικά. Όμως... Το 1.44 που είδα πριν λίγο τον άσο στο διαδίκτιο είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Είπαμε κακά χάλια ο Παναθηναικός, αλλά όχι κι έτσι. Θα παίξω 2-3 γκολ με απόδοση 2.00.


Από τη πρώτη ώρα που πήρα το κουπόνι στα χέρια μου ένα ματς ήταν που έκανε κλικ με την πρώτη ματιά. Είναι το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ. Οι γηπεδούχοι παρότι παίζουν καλό ποδόσφαιρο, ακόμα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι έβγαλαν ένα βαρύ πρόγραμμα όλο αυτόν τον καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να σηκώσουν κεφάλι. Ο Πάνθραξ συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις. Το έργο του στο Αγρίνιο θα είναι πολύ δύσκολο. Θα κρατήσω το 1.75 του άσου.


Σειρά έχει η ΑΓΓΛΙΑ:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΤΣΕΛΣΙ: 1) Αήττητος από πέρσι ο Μουρίνιο σ’ όλα τα ντέρμπι. 2) Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει μόλις έξι από τα τελευταία 22 παιχνίδια κόντρα στην Τσέλσι. Είναι δυο στοιχεία με τα οποία θα πορευθούμε στοιχηματικά. Η Γιουνάιτεντ δεν έχει στρώσει ακόμα και ο Πορτογάλος έχει τον τρόπο να χτυπά τις αδυναμίες του αντιπάλου. Αξίζει το Χ2 της Τσέλσι σε αποδόσεις 3.40/2.60 ή 1.42 της διπλής ευκαιρίας. Εναλλακτικά στα γκολ καλή επιλογή μοιάζει και το over 1.80.


Αρκετά γκολ έχω την αίσθηση πως θα δούμε στον αγώνα ΤΟΤΕΝΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ. Δυο ομάδες που καίγονται  για τους βαθμοί, αλλά κυρίως να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα τους προς το καλύτερο. νομίζω και οι δυο θα ψάξουν το γκολ, οπότε: OVER με απόδοση 1.72.


Συνεχίζω με ΙΤΑΛΙΑ:

Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ που προέρχεται από την ήττα στον Πειραιά, φιλοξενεί την ΠΑΛΕΡΜΟ και έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά στην κορυφή, ύστερα από το χθεσινό 0-0 ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Ρόμα. Η Παλέρμο δεν τρομάζει. Εύκολο μοιάζει το έργο των "μπιανκονέρι" με τον άσο στο 1.20, αλλά εμείς θα κυνηγήσουμε το 1 & Over 2,5  με απόδοση 1.80.


Το βράδυ η ΜΙΛΑΝ υποδέχεται τη ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ σε από τα μεγάλα ματς του καμπιονάτο. Η Μίλαν έχει το αβαντάζ να μη δίνει μεσοβδόμαδα ευρωπαικά παιχνίδι φέτος και να είναι πιο ξεκούραστη και φυσικά να έχει χρόνο να δουλεψει. Θα τολμήσω στον άσο με απόδοση 2.05.


Από ΙΣΠΑΝΙΑ , που μας πλήρωσε καλά χθες, κρατήσω δυο παιχνίδια. Το over (2.25) στο παιχνίδι της ΕΣΠΑΝΙΟΛ με τη ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ και το το διπλό (1.53) της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. στην έδρα της ΧΕΤΑΦΕ.


Δυο παιχνίδια έχω και από ΓΑΛΛΙΑ: Πρώτο είναι ο άσος (1.53) της ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ στο παιχνίδι με αντίπαλο τη ΜΕΤΣ, που είχει υποχωρήσει αισθητά τις τελευταίες ώρες. Δεύτερο παιχνίδι δεν είναι άλλο από το ΛΥΩΝ - ΜΑΡΣΕΙΓ. Με φόρα συνεχίζει η Μαρσέιγ, έχοντας ένα εκπληκτικό σερί νικών. Η Λυών έβγαλε μάτια στην τελευταία της εμφάνιση και όπως καταλαβαίνουμε και οι δυο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Κρατάμε το over στο 1.80 και αν θέλουμε να πάμε σε σημείο θα πρότεινα κόντρα στη Μαρσέιγ. Σε αποδόσεις 2.45/3.25 βρίσκουμε το .


Από το υπόλοιπο πρόγραμμα έχω επιλέξει:

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ι.ΜΠΟΥΓΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ. Στο 1.90 βρίσκουμε το διπλό για τη Γαλατά σε ένα ματς που θα έχειμεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο της. Μπορεί στην Ευρώπη να μην πηγαίνει καλά, στην Τουρκία όμως έρχεται από το νικηφόρα ντέρμπι απέναντι στη Φενέρ. Στηρίζουμε το διπλό.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Σε πολύ υψηλή τιμή (2.00) ο άσος της Μπόκα στον αγωνα ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ & ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ. Ευκαιρία για αγωνιστική ανάκαμψη έχει η Μπόκα. Ύστερα από τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσμα θέλει και συνέχεια. Δεν βρίσκουμε κάθε μέρα τέτοιες τιμές γι' αυτό ποντάρουμε άσο.




Αυτά για σήμερα... Μέχρι το βράδυ διαβάστε :







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου