Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Προτάσεις: Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Αποτυχία για το χθεσινό μας δελτίο με 0/2, αφού τόσο η Σάο Πάολο όσο και η Βάσκο ντα Γκάμα δεν κατάφερα να εκμεταλευτούν την έδρα τους.


Το ένα από τα παιχνίδια που θα ασχοληθώ σήμερα θα είναι και πάλι από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.



201. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Φαντάζομαι πως η Κορίνθιανς θα εκμεταλευτεί το χθεσινό στραβωπάτημα της Σάο Πάολο και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. 2.25 πληρώνει το διπλό στον ΟΠΑΠ και για τους πιο επιφυλακτικούς 1.29 η διπλή ευκαιρία του Χ2. Οι γηπεδούχοι δε νομίζω πως έχουν την ποιότητα και το ειδικό βάρος να σταματήσουν την Κορίνθιανς.



190. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΛΟΚΕΡΕΝ: Αγώνας για το Σουπερ καπ Βελγίου. Ισχύουν τα κλασικά, μονός αγώνα και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Αν και οι ομάδες βρίσκονται ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας, αφού δεν έχουν ξεκινηνίσει ακόμα τις επίσημες υποχρεώσεις, θα ακολουθήσω την Άντερλεχτ λόγω φανέλας και έδρας μιας και ο τελικός γίνεται στο γήπεδό της. Στο 1.45 βρίσκουμε τον άσο.




192. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΣΟΓΚΝΤΑΛ: Το 1.25 του ΟΠΑΠ πολύ μικρό για τον άσο. Το βρήκα με 1.40 στο ίντερνετ. Σε τέτοια απόδοση αξίζει να κυνηγήσει κανείς τον άσο της Ρόζενμποργκ που φυσικά δε χρειάζεται συστάσεις. Τέτοια παιχνίδια τα έχει για πλάκα...



196. ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΕΣΤΕΡ: Αγώνας για το πρωτάθλημα Β' κατηγορίας της Σουηδίας. Οι γηπεδούχοι πάνε φουλ για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Στην προσπάθεια αν θέλουν να είναι συνεπείς θα πρέπει να εκμεταλευτούν την έδρα τους. Έτσι πάω μαζί τους με το 1.45 που πληρώνει ο άσος.



Αυτές είναι εν συντομεία οι σημερινές μας προτάσεις. Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου