Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΟΠΑΠ: Επιλογή της GTECH για παροχή δικτύου VLTs

Την εταιρεία GTECH επέλεξε, μετά από ανοικτό διαγωνισμό, ο ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ ως πάροχο για τη διαχείριση του κεντρικού πληροφορικού συστήματος του δικτύου VLTs.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν τέσσερις εταιρείες, με την αξιολόγηση των προσφορών τους να βασίζεται τόσο σε οικονομικά όσο και σε τεχνικά κριτήρια.

Παράλληλα ο ΟΠΑΠ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι η εξέλιξη του έργου λειτουργίας των VLTs ακολουθεί τον αρχικό σχεδιασμό και προγραμματισμό, ενώ εκτιμά ότι τα VLTs θα αρχίσουν να λειτουργούν έως τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Επίσης σημειώνεται ότι τα VLTs (Video Lottery Terminals) θα συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά θα συνεισφέρουν και στην ενίσχυση των φορολογικών εσόδων του κράτους, καθώς θα καταστούν νόμιμα .

Επιπρόσθετα τα κεντρικά συστήματα της GTECH θα παρέχουν στην ΟΠΑΠ τη δυνατότητα να διαχειριστεί μέχρι 35.000 μηχανήματα VLTs των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως μέσω του, διεθνών προδιαγραφών πρωτοκόλλου Game to System (G2STM), το οποίο προσφέρει για παράδειγμα, προηγμένη λειτουργικότητα δικτύου, όπως πολύ-επίπεδα jackpots, game downloading και μια ολοκληρωμένη λύση Υπεύθυνου Παιχνιδιού.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου