Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τον πήραν 23χρονο, ήταν... 35!

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά μία ντουζίνα χρόνια είχε κρύψει ο Ταρίμπο Γουέστ κατά τη διάρκεια της καριέρας του όπως αποκάλυψε παράγοντας της Παρτιζάν Βελιγραδίου!


Είναι γνωστό στον χώρο του ποδοσφαίρου ότι η ηλικία των Αφρικανών πολλές φορές δεν είναι η πραγματική, εξαιτίας της μη ύπαρξης πιστοποιητικού γέννησης και τώρα ο διευθυντής του σερβικού κλαμπ, Ζάρκο Ζέτσεβιτς, έδωσε στο φως της δημοσιότητας μία ιστορία που δείχνει ότι τέτοιες περιπτώσεις δεν ανήκουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας. Δήλωσε λοιπόν ότι ότι ο Νιγηριανός, πρώην άσος της Ιντερ και της Μίλαν είχε ξεγελάσει πολύ κόσμο με την ηλικία του. «Είχε πει ότι ήταν 28 ετών όταν ήρθε σε εμάς. Μετά ανακαλύψαμε ότι είναι 40, όμως ακόμα έπαιζε καλά και δεν το είχαμε μετανιώσει που τον πήραμε».




Η Παρτιζάν απέκτησε τον Γουέστ το 2002 και τον κράτησε για 2 χρόνια και αν τα όσα είπε ο Ζέτσεβιτς ισχύουν, επί των ημερών του στην Ιντερ ήταν 35 χρονών και όχι 23 όπως νόμιζαν όλοι. Το 1999 ντύθηκε Ροσονέρο.

Αντίστοιχη περίπτωση στην Ελλάδα ήταν αυτή του Ρασίνγκ Γιεκινί, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 1994 σε ηλικία 30 ετών με όλο τον κόσμο να έχει βουίξει για το ότι είναι τουλάχιστον 3-4 χρόνια μεγαλύτερος. Η καριέρα του (επίσης) Νιγηριανού φορ στον Πειραιά είχε διάρκεια 2-3 μήνες.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου