Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μπαράζ για Παναθηναϊκό και Ξάνθη!


Σε μπαράζ πάνε Παναθηναϊκός και Ξάνθη προκειμένου μία από τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν καταφέρει να πάρει αδειοδότηση για να παίξει στην Ευρώπη!

Αυτό αποφάσισε η Superleague, η οποία αναμένεται να ορίσει τον έναν και μοναδικό αγώνα των δύο ομάδων είτε στις 28 Απριλίου, είτε την επομένη του τελικού στο Κύπελλο, με επικρατέστερη τοποθεσία το Ηράκλειο ή την Λάρισα.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να λάβει αυτή την απόφαση, θέλοντας να προλάβει τα χειρότερα και να είναι έτοιμη, σε περίπτωση που κάποια από τις ομάδες που εξασφάλισαν τα πλέι οφ δεν καταφέρει να οπάρει την αδειοδότηση για την Ευρώπη.

Προκειμένου, σ' αυτή την περίπτωση, να μην χρειαστεί ο Παναθηναϊκός και η Ξάνθη να παίξουν το μπαράζ τον Ιούνιο, αποφασίστηκε η αναμέτρηση να γίνει άμεσα για να είναι άπαντες έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο.

Από τις συμμετέχουσες στα πλέι οφ ομάδες, μόνο οι Ηπειρώτες φέρονται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αδειοδότησή τους, ωστόσο, όπως διατρανώνουν οι διοικούντες την ΠΑΕ, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο να αποκτήσει την άδεια, άρα ενδέχεται το μπαράζ Παναθηναϊκού - Ξάνθη να μην έχει καμία απολύτως σημασία.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου