Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Θριαμβεύτρια με… Εουσέμπιο η Μπενφίκα, 2-0 την Πόρτο

Στην κορυφή του πρωταθλήματος Πορτογαλίας ανέβηκε η Μπενφίκα που πήρε το ντέρμπι απέναντι στην Πόρτο με 2-0, έχοντας πίσω στις φανέλες της, το όνομα του μεγάλου Εουσέμπιο.

Σε συγκινητικό κλίμα έγινε το μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας όπου η Μπενφίκα υποδέχτηκε την Πόρτο στο «Ντα Λουζ» με το νικητή να φτάνει μόνος του στην κορυφή. Οι «αετοί» ήταν αυτοί που επικράτησαν παίρνοντας σχετικά εύκολα τη νίκη με 2-0 για να βρεθούν μόνοι στην πρώτη θέση.


Πριν από το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι παίκτες των γηπεδούχων στο πίσω μέρος της φανέλας τους αντί για το όνομά τους, είχαν αυτό του Εουσέμπιο. Στο 13’ ο Ροδρίγκο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζόρζε Ζέσους για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Γκαράι στο 53’.

Οι «δράκοι» τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο καθώς ο Ντανίλο αποβλήθηκε στο 75’ αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ομπλάκ, Λουισάο, Γκαράι (83’ Ζαρντέλ), Περέιρα, Σικέιρα, Πέρεζ, Γκαϊτάν, Μάτιτς, Λίμα, Ροδρίγκο (86’ Αμορίμ), Μάρκοβιτς.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Οταμέντι, Μανγκαλά, Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο, Γκονζάλεζ (70’ Ζόσουε), Φερνάντο, Λίκα (55’ Κουαρέσμα), Εντουάρντο, Βαρέλα, Μαρτίνεθ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου