Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ένας ή περισσότεροι στοιχηματικοί λογαριασμοί;

Ο λογαριασμός σας σε μια στοιχηματική εταιρεία του διαδικτύου είναι ένα περιουσιακό σας στοιχείο που πρέπει να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε προσεκτικά. Συνήθως ένας μέσος παίκτης του στοιχήματος έχει έναν μόνο λογαριασμό σε κάποια εταιρεία, την οποία εμπιστεύεται περισσότερο και αποκτά γρήγορα μια οικειότητα με το περιβάλλον της ιστοσελίδας της. Ωστόσο, το ερώτημα είναι όταν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια μακροχρόνια «καριέρα» στο στοίχημα, θα πρέπει να έχετε περισσότερους από έναν στοιχηματικούς λογαριασμούς σε διαφορετικές εταιρείες ή όχι;

Η απάντηση είναι απλή και μονολεκτική, ναι… Οι πολλαπλοί λογαριασμοί (σε διαφορετικές εταιρείες) σας δίνουν ευελιξία στις αποφάσεις σας, ελευθερία και τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις διαφορές ανάμεσα στην κάθε εταιρεία. Με το ν’ αποφεύγεται να δημιουργήσετε νέους λογαριασμούς χάνετε σημαντικές ευκαιρίες κέρδους και έσοδα τα οποία συσσωρεύονται με τον καιρό.



Ευελιξία

Η κατοχή λογαριασμών σε διαφορετικές εταιρείες σας δίνει μεγάλη ευελιξία στις αποφάσεις σας. Αν κάποια εταιρεία δεν σας παρέχει τη στοιχηματική επιλογή που αναζητάτε, απλά μπορείτε να βρείτε μια άλλη που θα σας δώσει αυτό που ζητάτε. Πραγματικά μπορείτε να βρείτε ότι ζητάτε, ακόμη κι αν πρόκειται για αγώνες της Γ’ κατηγορίας της Σιγκαπούρης και δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιορίζετε τις επιλογές σας και να συμβιβάζεστε με κάποια άλλη επιλογή.



Ελευθερία

Όταν χρησιμοποιείται μόνο μια στοιχηματική εταιρεία, πολλές φορές περιορίζεστε από τους όρους λειτουργίας και τα χαρακτηριστικά της. Αν δεν σας ικανοποιούν οι αποδόσεις, οι καθυστερήσεις και οι επιλογές ανάληψης χρημάτων, τα όρια κατάθεσης κλπ. τότε μάλλον κάνετε κάποιο λάθος. Όταν έχετε πολλαπλούς λογαριασμούς, έχετε παράλληλα και την ελευθερία να επιλέξετε διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ακόμη κι αν μια εταιρεία αποφασίσει για κάποιον λόγο να μην σας επιτρέψει να στοιχηματίσετε, τότε απλά δεν σας «καίγετε καρφί», γιατί έχετε την επιλογή να παίξετε σε κάποια άλλη.



Πλεονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα στο να μην έχετε μόνο έναν λογαριασμό. Εκτός από τα μπόνους εγγραφής, κατά καιρούς οι εταιρείες δίνουν δωρεάν στοιχήματα, έξτρα μπόνους κατάθεσης κλπ.  Όσο πιο έμπειρος είναι ένας παίκτης, τόσο καλύτερα μπορεί ν’ αξιοποιήσει ένα μπόνους εγγραφής, ενώ οι περισσότεροι νέοι παίκτες δεν γνωρίζουν καν, πολλές φορές όταν κάνουν την εγγραφή τους, ότι δικαιούνται κάποιο μπόνους εγγραφής. Παράλληλα, όσο πιο πολλούς λογαριασμούς έχετε, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες για περισσότερες παροχές και μπόνους από τις εταιρείες. Τέλος, αν σας ενδιαφέρει ν’ ασχοληθείτε με τα surebets, τότε η εγγραφή σε πολλές στοιχηματικές εταιρείες αποτελεί μονόδρομο. Η κάθε εταιρεία προσφέρει διαφορετικές αποδόσεις στους αγώνες και αυτές οι διαφορές είναι που δημιουργούν το περιθώριο κέρδους.


Σίγουρα είναι κάπως κουραστικό να έχεις πολλούς λογαριασμούς και να βλέπεις τα χρήματά σου διάσπαρτα από δω κι από κει σε πολλές εταιρείες. Οι διαφορές στις αποδόσεις, τα μπόνους και οι κατά καιρούς προσφορές αποτελούν κατά την άποψή μας σημαντικότατους παράγοντες επιτυχίας ενός παίκτης «καριέρας» του στοιχήματος. Αν πάλι σας αρέσει να παίζεται λίγα ευρώ, έτσι για την πλάκα σας, όταν παίζει η αγαπημένη σας ομάδα, αναζητήστε στις παρουσιάσεις μας μια ιστοσελίδα με ικανοποιητικές αποδόσεις και κάντε την πλάκα σας, περνώντας ευχάριστα το χρόνο σας.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου