Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Η τραγικότερη ποδοσφαιρική πρόβλεψη του αιώνα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δημοσίευμα του 1988, όπου αναγνώστης εφημερίδας καλεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απολύσει τον Άλεξ Φέργκιουσον καθώς δεν θα κατακτήσει κανένα τίτλο! Τελικά σήκωσε 38 τρόπαια...

Λένε πως καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Επίσης όπως είναι γνωστό τα γραπτά μένουν.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον διαδέχθηκε τον Ρον Άτκινσον στις 6 Νοεμβρίου 1986.

Ο πολυνίκης τεχνικός χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την σεζόν 1989-1990 μέχρι να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Εκείνη την σεζόν στέφθηκε Κυπελλούχος Αγγλίας. Λίγους μήνες νωρίτερα ένας... ανυπόμονος υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την ατυχή έμπνευση να κριτικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Σκωτσέζο προπονητή.

Ο αθεόφοβος έφτασε στο σημείο να γράψει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να διώξει τον τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον καθώς δεν πρόκειται να κατακτήσει κανένα τίτλο υπό την καθοδήγηση του.

Αν μη τι άλλο τραγική πρόβλεψη αφού στα 27 χρόνια που ο 72χρονος προπονητής παρέμεινε στους "κόκκινους διαβόλους" κατέκτησε τα πάντα σηκώνοντας 38 κούπες!

Το κείμενο τιτλοφορείται: "Ο Φέργκι πρέπει να φύγει" και μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Η ώρα για να απολύσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει φτάσει.

Βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για περισσότερο από έναν χρόνο και ξόδεψε πάνω από 2.000.000 λίρες για μεταγραφές.

Η ομάδα είναι χειρότερη από ότι ήταν με τον Ρον Άτκινσον. Η Γιουνάιτεντ δεν θα κατακτήσει τίποτα όσο βρίσκεται στον πάγκο της".





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου