Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πήγαν για αδειοδότηση οι οπαδοί του ΠΑΟ - Ανακοίνωση ΕΠΟ


Περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν γύρω στις 19.00 στα γραφεία της ΕΠΟ όταν πληροφορήθηκαν ότι είναι αρνητική η εισήγηση για την αδειοδότηση της ομάδας.

Κάποιοι εξ αυτών μπήκαν μέσα στα γραφεία και μπήκαν στην αίθουσα του ΔΣ όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης προτρέποντας με το δικό τους τρόπο τα μέλη να αδειοδοτήσουν τον Παναναθηναϊκό. Μετά από λίγο αποχώρησαν.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού», πάντως, παραμένουν έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και περιμένουν την απόφαση για την αδειοδότηση, ενώ δεν αποκλείεται να… πυκνώσουν.

Για το φόβο των Ιουδαίων στην ΕΠΟ υπάρχει διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ οι οπαδοί του τριφυλλιού βρίσκονται στο χώρο του πάρκινγκ.



Ανακοίνωση από την ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πληροφορεί την κοινή γνώμη και κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι αδειοδοτήσεις ΠΑΕ δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς, εκφοβιστικές μεθόδους και αισχρές ύβρεις, ακόμη και εναντίον γυναικών υπαλλήλων της ΕΠΟ. Δεν είμαστε διατεθειμένοι και δεν έχει κανένα νόημα να καταδικάσουμε ηθικά το ανήκουστο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τις αρχές και να συνδράμουμε στην ποινική καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών, αυτής της πρωτοφανούς βιαιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου