Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η νέα, ανανεωμένη εικόνα της ΟΠΑΠ TV

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας σε 5.000 πρακτορεία όλης της χώρας η ΟΠΑΠ TV προχώρησε στη δημιουργία νέου On Air Look.

Η νέα ταυτότητα αποτελείται από ένα πλούσιο και δυναμικό μωσαϊκό εικόνων που, μέσα από γρήγορες εναλλαγές, αποτυπώνει τόσο το εύρος του ανανεωμένου αθλητικού περιεχομένου όσο και την ευρύτερη φιλοσοφία του καναλιού ως μέλους του συνόλου των ΟΠΑΠ LIVE GAMES.

Η ανανέωση της ταυτότητας του καναλιού έρχεται να εκφράσει το πολυθεματικό προφίλ του και τον κομβικό του ρόλο στην ενημέρωση του παίκτη στο πρακτορείο, εκφράζοντας ταυτόχρονα όλες τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες του κλάδου και του αθλητισμού.

Η τηλεόραση της ΟΠΑΠ ΑΕ με νέα, ανανεωμένη εικόνα, συνιστά τον βασικό βραχίονα ενημέρωσης στο πρακτορείο. Παράλληλα συνεχίζει να μεταδίδει live ποδοσφαιρικούς αγώνες από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως η ολλανδική Α’ εθνική: Eredivisie, η βελγική: Pro league, η δανέζικη Λίγκα, το πρωτάθλημα Ελβετίας, η ρωσική: Premier league και τα κύπελλα Σκοτίας, Ολλανδίας και Ουκρανίας.

Το κανάλι, προβάλλεται με ενισχυμένο προωθητικό χαρακτήρα για τις δράσεις της ΟΠΑΠ ΑΕ, με ακόμη πληρέστερη ανάλυση της στατιστικής και με όλες τις τελευταίες πληροφορίες πριν από τους αγώνες του δημοφιλούς «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ». Επίσης, η ΟΠΑΠ TV εμπλουτίζεται με ευρειών διαστάσεων αθλητική επικαιρότητα επικεντρωμένη στην πληροφορία η οποία βοηθά τον παίκτη, με το μοναδικό στην Ελλάδα «εργαλείο» πλήρους ενημέρωσης, Match Center.

Η ΟΠΑΠ TV ως μέλος του συνόλου των ΟΠΑΠ LIVE GAMES αποτελεί πλέον βασικό άξονα προβολής και τεχνικής υποστήριξης του ΚΙΝΟ, των Monitor Races και των ΤΑΧ.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου