Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Θέλουν να «δέσουν» τον Μπέκαμ στην Παρί


Νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους έχει προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον Άγγλο σούπερ σταρ να μην έχει απαντήσει ακόμα. Ο Μπέκαμ, που πήγε στην Παρί τον Ιανουάριο κατά την τελευταία μέρα των μεταγραφών, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις αγωνιστικές του επιδόσεις ενώ είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στον γαλλικό σύλλογο.

Έτσι η Παρί αποφάσισε να προτείνει νέο συμβόλαιο διάρκειας στον Μπέκαμ, καθώς η υπάρχουσα συμφωνία είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Όμως λόγω της ηλικίας του Άγγλου οι άνθρωποι της Παρί θα αφήσουν σε εκείνον την τελική απόφαση και δεν θα τον πιέσουν όπως είχε αναφέρει και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο.

«Είναι ηγέτης στα αποδυτήρια, είναι προνόμιο για εμάς να τον έχουμε μαζί μας. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε μαζί αλλά πλησιάζει 38 και είναι δική του η απόφαση», δήλωσε ο Λεονάρντο.


Από την μεριά του και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μιλώντας για τον Μπέκαμ τόνισε την επίδραση που έχει ο Άγγλος στην γαλλική ομάδα.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Στην κατάσταση που είμαστε τώρα από ένα κανονικό κλαμπ γινόμαστε ένα κορυφαίο κλαμπ και ο Μπέκαμ μας δίνει αυτή την αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο Ζλάταν.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου