Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συμφωνία Αλαφούζου-Τσακίρη και... μετακόμιση ΠΑΟ στο Απήλιον

Ο Παναθηναϊκός μετακομίζει από την Παιανία στο Κορωπί και από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη σε αυτές του Κωνσταντίνου Τσακίρη! Μετά τη διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα στην πράσινη ΠΑΕ και τον Καπετάνιο για το υψηλό κόστος ενοικίασης της Παιανίας ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρώην μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήρθαν σε συμφωνία για την αγορά του Απήλιον! Ετσι, το Τριφύλλι αποκτάει δικό του προπονητικό κέντρο, όπου θα στεγάσει την ομάδα, τις Ακαδημίες, αλλά και τα γραφεία της ΠΑΕ.

Μετά το θέμα που προέκυψε με την Παιανία οι πράσινοι εξέτασαν δυο λύσεις για προπονητικό κέντρο. Η μία ήταν το κτήμα Καρελλά στο Μαρούσι, το οποίο, ωστόσο ήταν μόνο έκταση και άρα έπρεπε να χτιστεί και ήθελε αρκετό χρόνο και το Απήλιον, που υπάρχει ήδη προπονητικό κέντρο και είναι έτοιμο.

Ετσι, ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων στο Κορωπί, τον πρώην μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου, Κωνσταντίνου Τσακίρη και σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν τις πρώτες πρωινές ώρες οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για αγορά του Απήλιον από τον Παναθηναϊκό, έναντι 7 εκατ. ευρώ, που θα αποπληρωθεί σε αρκετές δόσεις, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος θα αγοράσει και 50 στρέμματα εξτρά (έναντι 8 εκατ. ευρώ) στην γύρω περιοχή, με σκοπό να χτιστούν ξενώνες για τα παιδιά των ακαδημιών, αλλά και να στεγαστούν τα γραφεία της ΠΑΕ...

Το Απήλιον διαθέτει τρία γήπεδα κανονικών διαστάσεων με φυσικό χλοοτάπητα, τέσσερα γήπεδα 5Χ5 με πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας, ειδικό γήπεδο για να γυμνάζονται οι τερματοφύλακες, ένα γήπεδο 8Χ8 επίσης πλαστικού χλοοτάπητα, υπερσύγχρονη 25άρα πισίνα, ανοιχτή αλλά θερμαινόμενη. Ξεχωριστά αποδυτήρια για τις ανάγκες της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών. Γήπεδο τένις, εστιατόριο, καφέ, τεράστιο πάρκινγκ, ακόμη και εξέδρες για να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μια αναμέτρηση (πιθανότατα ακαδημιών) σε κάποιο απ' τα γήπεδα.

Δεν αποκλείεται ακόμη κι εντός της Τετάρτης (29/5) να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές για το deal, καθώς φαίνεται πως έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές σε προσύμφωνο ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Κωνσταντίνο Τσακίρη!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου