Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Τρίτη 10/11/2015

Άργησα σήμερα να γράψω και ήδη τα παιχνίδια έχουν ξεκινήσει. Δεν έχει σημασία να πω τι έπαιξα αφού έτσι κι αλλιώς μικρό είναι το ενδιαφέρον και δεν έχει κάτι άξιο για μεγάλο ποντάρισμα στα παιχνίδια του Λιγκ Τρόφι και της Νάσιοναλ λιγκ Αγγλίας που διεξάγονται αυτή την ώρα.

Θα γράψω όμως για τα παιχνίδια που θα παίξω αργότερα στη Β' κατηγορία Βραζιλίας.


Χαμός πραγματικός γίνεται στο πρωτάθλημα καθώς μέχρι και η 10η ομάδα της βαθμολογίας διεκδικεί την άνοδο, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΙΑ: Για τους γηπεδούχους έχω ξαναγράψει την αποψή μου. Τους θεωρώ ακλόνητο φαβορί για την άνοδο. Βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και σήμερα υποδέχονται την ισόβαθμη τους Βιτόρια. Αν και το παιχνίδι είναι ντέρμπι και το Χ ίσως εν τέλει να βολεύει και τις δυο, εγώ θα ρισκάρω και θα στοιχηματίσω στον άσο με απόδοση 2.00. Όσο αφορά στα γκολ το 2-3 στο σύνολο των τερμάτων με 2.05, το θεωρώ ως την καλύτερη επιλογή.

ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΟΕΣΤΕ: Σαφώς ανώτερη η Σάντα Κρουζ και δίκαια είναι το φαβορί στο σημερινό αγώνα. Θα στηρίξω την προσπάθεια που κάνει για άνοδο και το μικρό άσο του 1.36. Για τους φιλοξενούμενους έστω και ένας βαθμός θα είναι πολύτιμος, αλλά πιστεύω πως δεν θα τα καταφέρουν.

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΜΠΟΑ: Την ήδη υποβιβασμένη Μπόα φιλοξενεί η Κρισιούμα που θέλει τη νίκη για να ξεγύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Θα πάω με το κίνητρο και το 1.35 του άσου. Αξίζει να κυνηγήσουμε τη νίκη των γηπεδούχων με χάντιπαπ -1 στον άσο (2.08) ή και το over 2,5 με απόδοση 1.80.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου