Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Παρασκευή 13/11/2015

Τον πρώτο της αγώνα με τον Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της θα δώσει η Εθνική ομάδα απόψε  στο Λουξεμβούργο. Ο Γερμανός θα πάρει μία πρώτη γεύση από τους διεθνείς εν δράσει στο συγκεκριμένο φιλικό αγώνα.

Στα υπόλοιπα έχουμε το Αργεντινή - Βραζιλία που αναβλήθηκε χθες, λόγω νεροποντής και το μπαράζ πρόκρισης για το Euro 2016 ανάμεσα σε Βοσνία και Ιρλανδία να ξεχωρίζουν. Επίσης πολλά φιλικά διεξάγονται σήμερα. Ας δούμε τις επιλογές μας.


ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΕΛΛΑΔΑ: Φαντάζομαι πως ειναι διεθνείς θα αφήσουν πίσω το κακό πρόσωπο που έδειξαν στη διάρκεια των προκριματικών και σήμερα θα δείξουν άλλη εικόνα στο νέο τους προπονητή. Ο αντίπαλος δεν τρομάζει (θα μου πείτε τρόμαζαν τα Νησιά Φερόε;;;), γι' αυτό αν και φιλικό θα στηρίξουμε το διπλό της Εθνικής στο 1.55.


ΒΟΣΝΙΑ - ΙΡΑΛΑΝΔΙΑ: Ένα μικρό προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι, αλλά οι Ιρλανδοί είναι σκληροτράχηλη ομάδα. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων με απόδοση 2.00.


ΓΑΛΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους διοργανωτές του Euro και τους παγκόσμιους πρωταθλητές. Περιμένω γκολ εκατέρωθεν γι' αυτό θα κρατήσω το G/G στο 1.72.


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Για το παιχνίδι γράψαμε χθες. Παραμένουμε στις επιλογές μας: άσο με 2.72 πλέον (2.80 είχε χθες) και 2-3 γκολ (2.00) στο σύνολο τερμάτων.




* Το παιχνίδι της Εθνικής είναι δίχως τηλεοπτική κάλυψη, αλλά μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου