Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Τετάρτης 4/11/2015

Μαγική ήταν η χθεσινή ημέρα αφού πέρασαν όλες οι επιλογές μας και πληρωθηκαμε καλά.

Ας ελπίσουμε ότι βρισκόμαστε σε καλό timing και πως και σήμερα θα συνεχίσουμε τις επιτυχίες.

Συνέχεια με Τσάμπιονς Λιγκ φυσικά και τη δεύτερη μέρα της 4η ς αγωνιστικής. Ελληνικό χρώμα και έντονο ενδιαφέρον αφού τα πράγματα μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ντιναμο Ζαγκρεμπ και με νίκη βάζει θεμέλια πρόκρισης στην επόμενη φάση. Σπουδαίο ματς και στη Ρώμη, με τις δύο ομάδες (Ρόμα και Λεβερκούζεν) ύστερα από το 4-4 του πρώτου αγώνα να αφήνουν υποσχέσεις για πλούσιο θέαμα. Η Μπαγερν φιλοξενεί την Άρσεναλ σε ματς ζωής και θανάτου για τους Εγγλέζους. Ενώ πάντα περιμένουμε το ξύπνημα της Τσελσι. Αυτά και άλλα θα δούμε σήμερα. Όμως αρκετά με τον πρόλογο, ας δούμε τις σημερινές επιλογές μας...


Αρχικά, μια ματια σε όλα τα παιχνίδια:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Κάστρο είναι η έδρα του Ολυμπιακού και ειδικά στην Ευρώπη έχει δείξει πως όταν θέλει το αποτέλεσμα, έχει τον τρόπο να το παίρνει. Σήμερα μάλιστα με το κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο λόγω των φημών για επεισόδια, η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης αναμένεται καυτή. Άσος θα είναι η επιλογή μου σε σημείο με απόδοση 1.44 αν και θα τον ήθελα πιο ανεβασμένο, αφού ο Ολυμπιακός είναι μεν φαβορί, αλλά δε θα έχει και τόσο εύκολο έργο. Όσο αφορά τα τέρματα θα ρίξω ένα στοίχημα στα 2-3 γκολ που πληρώνουν 2.00 και ίσως είναι προτιμότερο να κινηθούμε εκεί λόγω απόδοσης και δυσκολίας του παιχνιδιού.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: Ανάλογα με τις ορέξεις της Μπάρτσα θα κυλήσει το παιχνίδι. Η επιλογή μου όσο αφορά στα γκολ θα είναι τα 4-6 γκολ με απόδοση 2.17. Η χαμηλή απόδοση του άσου (1.10) μας αφήνει αδιάφορους. Το 1 ημ. / 1 τελ με συντελεστή 1.38 είναι αρκετά πιθανό, αφού λογικά η Μπάτε δε θα αντέξει ούτε ένα ημίχρονο. Από κει και πέρα κοιτάμε για νίκη της Μπαρτσελόνα με κάποιο χάντικαπ. Θεωρώ καλή επιλογή τη νίκη με τη Μπαρτσελόνα στο -2 και απόδοση 1.85, αλλά είπαμε, τα πάντα θα κριθούν από τις ορέξεις της Μπάρτσα.


ΤΣΕΛΣΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Περιμένω επιτέλους, όπως και πολλοί από εσάς μια καλή εμφάνιση από την Τσελσι. Αν όχι και τώρα, πότε; Είναι το ερώτημα προς τον Μουρίνιο που δηλώνει πως δεν τα παρατά. Άσος στο 1.70 και πιθανότατα over (2.12) σα δεύτερη επιλογή.


ΜΠΑΓΕΡΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταίο χαρτί για τους Λονδρεζους που στο πρωτάθλημα δείχνουν σημάδια βελτίωσης. Το ερώτημα είναι αν μπορούν να πάρουν κάτι καλό απέναντι στην Μπάγερν που αν αποφασίσει να παίξει ποδόσφαιρο, εντός έδρας δε χαρίζεται πουθενά. Σημείο ίσως παίξω στο live περιμένοντας να δω ενδεκάδες αλλά και τη ροή του παιχνιδιού. Προς το παρών μένω στο Over 2,5 γκολ με απόδοση μόλις 1.50.


ΡΟΜΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Όσα βάλουν κι όσα φάνε είναι οι δύο ομάδες και το απέδειξαν στο μεταξύ τους 4-4 πριν 15 μέρες. Ξανά over (1.62) βλέπω το παιχνίδι και ψάχνοντας σημείο ίσως ο άσος (2.02) της Ρόμα λόγω έδρας να αποτελεί καλή περίπτωση. Μια νίκη που θα κρατήσει ζωντανούς τους Ρωμαίους στο παιχνίδι της πρόκρισης.


ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΟΡΤΟ: Η ανωτερότητα των Πορταγαλων είναι δεδομένη, όμως η απόδοση στο διπλό 1.47 δεν ξέρω αν αξίζει. Πάντως η λογική λέει 2. Το κίνητρο πάντως δε λείπει από την Πόρτο αφού με νίκη εξασφαλίζει λογικά και την πρόκριση. Η Μακαμπι δεν αποτελεί φόβητρο και παραμένει τελευταία στον όμιλο χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει. Μια σοβαρή Πόρτο δε θα έχει πρόβλημα.


Τριπλή είναι το ματς ανάμεσα σε ΛΥΩΝ και ΖΕΝΙΤ. Οι Ρώσοι μπορούν για το διπλό όπως έχουν δείξει με την ως τώρα πορεία τους, αλλά και το Χ (3.40) δεν θα τους κακοπέσει. Μόνο νίκη θέλουν οι Γάλλοι για να μη χαιρετήσουν πρόωρα τα όνειρα πρόκρισης, αλλά δεν ξέρω αν είναι ικανοί να την πετύχουν. Μένω μακριά προς ώρας. Ίσως μόνο να κοιτάξουμε την περίπτωση του G/G στο 1.75. Το Χ κρατάω μόνο σαν επιλογή σε δελτίο με ζητούμενα.


G/G (1.80) είναι ίσως η καλύτερη επιλογή και για το παιχνίδι ΓΑΝΔΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Καλύτερη και σαφώς πιο έμπειρη η Βαλένθια, δεν εμπνέει όμως εμπιστοσύνη. Η Γάνδη πάλι από τη μεριά της δεν ξέρω κατά πόσο είναι ικανή να κάνει την υπέρβαση, οπότε μένουμε στα γκολ. Χ (3.25) για δελτίο με ζητούμενα.


Αυτές είναι οι εκτιμήσεις για τα σημερινά ζευγάρια του Champion's League. Παιχνίδι θα κάνω κυρίως με τις Τσέλσι, Ρόμα, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό. Τα υπόλοιπα όλο και κάπου θα μπουν, αλλά χοντρό παιχνίδι με τις πρώτες.


Από τα εκτός Τσου-Λου παιχνίδια, ενδιαφέρον έχει ο τελικός κυπέλλου Αργεντινής ανάμεσα σε ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ και ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ. Το G/G δε δείχνει άσχημη επιλογή και πληρώνει καλά... 2.12. Ίδια απόδοση (2.12) και το διπλό της Μπόκα, που μπορεί εκ πρώτης όψεως και λόγω φανέλας να είναι το φαβορί, σε έναν τελικό όμως, ποτέ δεν ξέρεις...



Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου