Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Κυριακή 8/11/2015

Όταν σπάνε Τσέλσι, Μίλαν και Γαλατά, που πήραν το μεγάλο ποντάρισμα, δεν πας πουθενά. Ευτυχώς που πέρασαν όλα τα ελληνικά και έγινε καλή δουλειά και στο live και σώσαμε στο τέλος την παρτίδα. Διαφορετικά θα μιλούσαμε για μια κακή μέρα.

Πάμε στα σημερινά.

Με μεγάλα ντέρμπι να ξεχωρίζουν στο σήμερινό κουπόνι θα κυλήσει η Κυριακή μας. Το παραδοσιακό ντέρμπι της Ρώμης, Ρόμα εναντίων Λάτσιο κλεβει τον ενδιαφέρον στην Ιταλία. Στο Λονδίνο, Άρσεναλ-Τότεναμ, με τις δυο ομάδες να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στο γερμανικό ντέρμπι της "κοιλαδας του Ρουρ", η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Σάλκε και το ολλανδικό "κλάσικο" Φέγενορντ - Άγιαξ. Δυνατές αναμετρήσεις που προσδοκούμε να μας χαρίσουν γκολ και θέαμα. Όμως και στα υπόλοιπα μέτωπα το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, με πολλές σπουδαίες αναμετρήσεις.

Ας δούμε ποιους αγώνες κρατήσαμε στην πρώτη διαλογή και δυο λόγια για τον καθένα.


Ελλάδα Superleague:

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Απέναντι στον αδύναμο Πανθρακικό ο Π.Α.Ο.Κ. θα έχει την ευκαιρία για ένα ξέσπασμα ωστε να τονώσει την ψυχολογία του από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Επειδή η τιμή του άσου είναι χαμηλή, προτείνω το ημίχρονο-τελικό 1/1 με απόδοση 1.55 και το 1 & Over 2.5 στο 1.70.


A.E.K. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα υποδέχεται η Α.Ε.Κ. Πριν το ματς δύσκολο να δώσεις προγνωστικά σε σημείο. Σκέφτηκα να ψάξω την έκπληξη, αλλά αποφάσισα να μη βιαστώ και να περιμένω το live για τέτοιου είδους στοιχηματισμό. Προς ώρας θα κρατήσω το G/G στο ικανοποιητικό το 2.20.

Ελλάδα Football League:

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Θεωρώ λάθος τις αποδόσεις του σετ. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά  των δυο ομάδων και προσωπικά θα πάω με τους φιλοξενούμενους. Το X στο 4.75 και διπλό στο 7.50 δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αξίζει τον κόπο να τα κυνηγήσουμε. Έστω και στο 3.25 του Χ2 ή στο 6.50 στο 2 Draw no Bet.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ο Απόλλων είναι καλύτερος. Αν επιβάλλει το ρυθμό του δε θα έχει κανένα πρόβλημα να βγάλει τον άσο του 1.40.


Αγγλία Πρέμιερ:

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Σε καλή κατάσταση και περίοδο φόρμας οι δυο ομάδες. Παραδοσιακά το ζευγάρι αυτό μας χαρίζει αρκετά γκολ. Θα πάμε στο Over 2,5 με 1.62 και στο G/G στην ίδια απόδοση (1.62). Όσο για σημείο ας το αφήσουμε καλύτερο για ζωντανό στοιχηματισμό...

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Πέρασε από την Τσέλσι, πέρασε από το Καζάν και πλέον δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο η Λίβερπουλ στην εποχή Κλοπ στην ομάδα. Νίκη μπροστά στο κοινό της θα επιδιώξει σήμερα και πιστεύουμε ότι μπορεί. Άσος στο 1.62 και επιλογή της ημέρας δίνουμε το ματς.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία έχει μείνει η Βίλα στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της. Νέος προπονητής για τους χωριάτες με ότι μπορει αυτό να φέρει και μικρή απόδοση στο διπλό (1.38). Καλύτερα να μείνουμε μακριά Pre-Game ή να κοιτάξουμε προς το 1.70 του Over.



Γερμανία Bundesliga:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΑΛΚΕ: Όσο πιθανός κι αν είναι ο άσος δε δικαιολογείτε σε καμιά περίπτωσε σε αυτές τις τιμές (1.25 ο ΟΠΑΠ !!!). Παιχνίδι στα γκολ θα κάνουμε παίζοντας Over 2,5 (1.38) και G/G (1.65) ή και των συνδυασμό των δυο G/G & Over 2.5 στο 1.88.

Ιταλία Siere A:

ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ: Πραγματικό ντέρμπι. Πέρα από το παραδοσιακό του θέματος, έχουμε τη Ρόμα 1 βαθμό πίσω από την κορυφή να διεκδικεί με αξιώσεις το φετινό καμπιονάτο και τη Λάτσιο να ακολουθεί πιο πίσω και να θέλει τη νίκη για να μείνει ψηλά. G/G (1.60) και Over 2,5 (1.70) οι βασικές μας επιλογές. Κοιτώντας για σημείο, οριακά στον άσο της Ρόμα με 2.08.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ομάδες που έχουν το γκολ και οι δυο. Κρατάω το Over με 1.87. Για σημείο όλα είναι ανοικτά. Οι αποδόσεις πάντως αδικούν την Σαμπντόρια και η διπλή ευκαιρία με 1.97 του ή το 3.05 για το 1 Draw no Bet, αξίζουν το ρίσκο.

ΤΟΡΙΝΟ - ΙΝΤΕΡ: Σαφώς καλύτερη σα γενική εικόνα η Ίντερ. Θα έπαιζα καρφί διπλό, αλλά επειδή πολλές φορές τα θαλασσώνει θα πάω συντηρητικά στο X2 με 1.44 και στο Under 2,5 με 1.65.

ΕΜΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Νίκη για να κλείσει κι άλλο την ψαλίδα από το κακό ξεκίνημα θα επιδιώξει η "μεγάλη κυρία". Μπορεί η Έμπολι να πήρε το τελευταίο διάστημα κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά όταν αντιμετωπίζει τους μεγάλους τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από τη Γιούβε εξαρτώνται όλα. Αν βγει στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη θα μας χαρίσει το διπλό με απόδοση 1.73.

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΚΑΡΠΙ: Στην 6η θέση βρίσκεται η Σασσουόλο, πολύ υψηλότερα από τις προσδοκίες της. Αντιμετωπίζει την ουραγό Κάρπι και νίκη θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της. Άσος στο 1.67.


Ισπανία 1:

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Καλύτεροι οι Βάσκοι. Με τον άσο (1.44) θα πάμε αλλά με με το Over 2,5 στο 1.72.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: Νίκη για την Ατλέτικο βλέπω στο ματς (1 με 1.25), ενώ θεωρώ εξίσου πιθανό το NG στο 1.47.


Γαλλία 1:

ΛΥΩΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Παιχνίδι με τα γκολ θα κάνουμε κι εδώ. Πρώτα στο G/G (1.80) και ύστερα στο Over (1.97). Σημείο ίσως κι εδώ στο live...

ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΟΝΑΚΟ: Η Μπορντο τελευταία απογοητεύει. Όχι πως η Μονακό βγάζει μάτια με την αποδοσή της, έχει όμως την ποιότητα να πάρει κάτι καλο. Διπλή ευκαιρία Χ2 στο 1.55 θα επιλέξω ή 2 Draw no Bet με 2.05 απόδοση.


Τουρκία 1:

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ: Περιμένω από τη Φενέρ να εκμεταλλευτεί το χθενινό στραβωπάτημα της Γαλατά. Στο 1.40 βρίσκουμε τον άσο που είναι η κύρια επιλογή μας και 1.85 για το over που επίσης μας αρέσει. Ο συνδυασμός των δυο (1&Over) στο 2.22.

Ολλανδία 1:

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΑΓΙΑΞ: G/G απόδοση 1.75 θα είναι η πρώτη επιλογή μας στο ολλανδικό ντέρμπι και δεύτερη το Over 2,5 με 1.97.



Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου