Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Πέμπτη 5/11/2015

Με νέο ταμείο κύλησε η χθεσινή βραδιά συνεχίζοντας το προχθεσινό σερί, αφού τόσο ο Ολυμπιακός, όσο η Ρόμα, η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα δικαίωσαν τις επιλογές μας. Όμως το μεγάλο κόλπο έγινε στο live όταν οι τρεις πρώτες ήταν ισοπαλες και ποντάραμε στις νίκες τους. Τρελό διήμερο!

Πάμε τώρα στα σημερινά. Οι ευρωπαικές βραδιές συνεχίζονται με την 4η αγωνιστική του Europa League. Υπάρχουν σπουδαίες αναμετρήσεις που σίγουρα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον μας αμείωτο. Να δούμε τι έχουμε κρατήσει.



Δύο λόγια πρώτα για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχεται στην Τρίπολη τον ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι υπερέχουν σαν ομάδα, αλλά ο Αστέρας είναι πάντα υπολογισημος αντίπαλος για τον καθένα. Δύσκολα θα καταλήξω σε κάποιο σημείο, ίσως πρέπει να περιμένουμε στο live. Η επιλογή που θα κρατήσω προς το παρόν είναι το G/G. Θεωρώ πως το 1.95 έχει εξαιρετικές πιθανότητες επαλήθευσης.


Ο Π.Α.Ο.Κ. ταξιδεύει στη Ρωσία για αντιμετωπίσει την ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ. Ο Δικέφαλος δε δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και προβληματίζει με το αγωνιστικό του πρόσωπο. Ούτε κι εδώ θα επιλέξω κάποιο σημείο, προτιμοντας το 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων με αποδόση 2.00.


Στο υπόλοιπο πρόγραμμα:

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Θα κρατήσουμε τον άσο (1.25) της Μπιλμπάο που έχει βρει ρυθμό και παίζοντας σοβαρά δε θα έχει πρόβλημα να πάρει το αποτέλεσμα. Ψάχνοντας να ανεβάσουμε τις αποδόση το 1 & Over 2,5 στο 1.75 είναι καλή περίπτωση.


ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΑΛΚΕ: Ομάδες με έφεση στο σκοραρισμα και οι δύο. Το μαρτυρούν άλλωστε και τα αποτελέσματα τους. Το over 2,5 γκολ (1,80) μοιάζει λογική επιλογή, όπως και το G/G στο 1.65.


ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Η Φιορεντίνα υποτίμησε τους Πολωνούς στο πρώτο παιχνίδι και το πλήρωσε με ήττα. Δε νομίζω πως θα κάνει το ίδιο λάθος και θα παρουσιαστεί σοβαρή στη ρεβάνς. Πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και το διπλό (1.65) είναι μονόδρομος.


Στο παγωμένο Τρόντχαϊμ της Βόρειας Νορβηγίας η ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ υποδέχεται τη ΛΑΤΣΙΟ. Οι Ιταλοί σκοράρουν σε όλα τα παιχνίδια τους και πιθανότατα να κάνουν το ίδιο και σήμερα. Αυτό θα βοηθήσει την εξέλιξη του σκορ ώστε να δούμε το Over 2,5 με απόδοση 1.87. Ψάχνοντας σημείο και λαμβάνοντας υπ' όψη μας πως η Λάτσιο έχει την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρόμα (ενδέχεται δηλαδή να φυλάξει παίκτες σήμερα), ίσως να αξίζει ένα ποντάρισμα στο 1Χ (1.50), αφού διαβάσουμε τα τελευταία νέα.


ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Την πρώτη εντός έδρας νίκη στον όμιλο αναζητούν οι Τούρκοι απέναντι στη Λοκομοτιβ που μοιάζει βραχυκυκλωμένη το τελευταίο διάστημα. Άσος στο 1.75 είναι η επιλογή μου, αν και πιστεύω πως θα έπρεπε να τον βρούμε σε υψηλότερες τιμές καθώς δεν ανταποκρίνεται στη δυσκολία του παιχνιδιού.


ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ: Μια σοβαρή Σπόρτινγκ, που φέτος μοιάζει απαλλαγμένη από το κόμπλεξ των τελευταίων ετών, δε θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη απέναντι στην αδύναμη αλβανική ομάδα. Μικρό το 1.20 στο διπλό και ίσως πρέπει να ρισκαρουμε με το 2 ημ. / 2 τελ. σε απόδοση 1.50.


ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Νίκη για να μη μπλέξει σε περιπέτειες θα επιδιώξει η ισπανική ομάδα. Αν δεν υποτιμήσει τους Λευκορώσους εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Διπλό με 1.47 η επιλογή μου.


ΜΠΡΙΖ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ: Να εκμεταλλευθει την έδρα της θέλει η Μπριζ, προκειμένου να ξεκινήσει την αντεπίθεση της. Με νίκη σήμερα ξαναμπαινει στο κόλπο και θα τα παίξει όλα στις δυο επόμενες αγωνιστικές. Δύσκολος, αλλά όχι ακατόρθωτος ο άσος (2.00) για τους Βέλγους.


ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αναγεννημενη η Λίβερπουλ με τον Κλοπ στον πάγκο της. Η ψυχολογία είναι στα ύψη ύστερα από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα όμως δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα. Αξίζει πάντως το ρίσκο στο διπλό μιας και το βρίσκουμε σε τόσο καλή απόδοση (1.85), αλλά το έργο της δε θα είναι εύκολο. Εξίσου πιθανό είναι και το G/G (1.91), επιλογή που σίγουρα θα μπει σε κάποιο δελτίο.


Θα κλείσω με τον άσο στο παιχνίδι ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ - ΟΥΡΑΚΑΝ στα πλαίσια του Κόπα Σουνταμερικάνα. Πρώτος ημιτελικός η Ρίβερ θέλει να εκμεταλλευθει την έδρα της παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης. Άσος με 1.55.


Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο live...

Εύχομαι καλό ταίρασμα στα παρολί και καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου