Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Παρασκευή 6/11/2015

Το παν στο στοίχημα ειδικά όταν παίζεις σε παρολί είναι να κάνεις το σωστό ταίριασμα στους αγώνες. Έκει παίζει ρόλο το ένστικτο και φυσικά η τύχη. Αυτό μου συνέβει χθες. Από το σύνολο των χθεσινών προγνωστικών πέρασαν μόνο τα μισά. Γίνεται με 50% επιτυχία στις προβλέψεις σου να πας ταμείο; Ναι, γίνεται... Όπως γίνεται με 20/24 σωστά να μην πληρωθείς (Ναι, το είχα καταφέρει κι αυτό κάποτε!).

Αυτό έδειξε η χθεσινή μέρα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Με μια σχετικά κακή (εκ του αποτελέσματος) εκτίμηση των αγώνων, κι όμως το ταμείο έγραψε συν. Πως έγινε αυτό; Απλά επειδή: 1) το ταίριασμα των αγώνων που λέγαμε έγινε σωστά και 2) η διαχείρηση του κεφαλαίου έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξεκίνησα στους αγώνες των 20:00 φορτώνοντας τη Λίβερπουλ σε μονό, Λίβερπουλ, Βιγιαρεάλ σε δυάδα και Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ-Μπριζ σε σύστημα 2-3. Πέρασαν ΟΛΑ... Συν το live στοίχημα στη Βιγιαρεάλ όταν έκανε το 1-1.

Την ίδια ώρα χάθηκε τριάδα: Μπεσίκτας-Σέλτικ-Λίβερπουλ και η δυάδα: ΠΑΟΚ 2-3 Γκολ με Αστέρα G/G. Όπως επίσης το G/G Λίβερπουλ, G/G Αστέρας, μαζί με κάποια βραδινά over.

Στα βραδυνά βασικό στοίχημα με φόρτωμα ήταν η δυάδα: Φιορεντίνα, Μπιλμπάο και στο live η νίκη της Τότεναμ όταν έγινε το 1-1.

Χάθηκαν το μονό G/G του Αστέρα (που πίστευα πολύ) και τα over σε Σάλκε, Λάτσιο (παρολί) συν τον άσο, αργά της Ρίβερ.

Συμπεραματικά (και συγνώμη αν σας κούρασα) τα παιχνίδια που φορτώθηκαν απέδοσαν πολύ περισσότερα από αυτά που χάθηκαν. Αποτέλεσμα το ταμείο στο τέλος να γράψει "συν", παρά τις όποιες λανθασμένες εκτιμήσεις. Σε αυτό δεν έπαιξε ρόλο μονάχα ο παράγοντας τύχη, αλλά και το σωστό ταίριασμα, που αναφέραμε παραπάνω. Και φυσικά η σωστή διαχείριση του κεφαλαίου, αφού τα πολλά χρήματα πήγαν εκεί που έπρεπε.

Γενικά, φροντίστε να παίζεται σε μονά και μικρά παρολί (δυάδες και τριάδα). Βάλτε παιχνίδια σε ζητούμενα και μη φοβάστε, αργά ή γρήγορα το σύστημα θα αποδώσει. Υπομονή χρειάζεται, "διάβασμα" και καθαρό μυαλό. Κρατήστε τα θετικά του παιχνιδιού, που έχετε επιλέξει να κάνετε και μάθετε από τα λάθη σας. Δεν τα γράφω αυτά για να κάνω τον έξυπνο. Είναι συμβουλές και προς τον ίδιο μου, τον εαυτό, για να του θυμίζω το σωστό τρόπο παιχνιδιού...

Αρκετά όμως με τις θεωρίες... Απλά σήμερα είχα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας, κάποιες σκέψεις μου.


Πάμε στα σημερινά...

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο το σημερινό κουπόνι αφού και τα παιχνίδια των μεγάλων πρωταθλημάτων είναι ιδιαίτερα μπερδεμένα. Δύσκολα να βγάλει κανείς σημεία γι' αυτό και οι περισσότερες επιλογές μας θα είναι στα γκολ. Ας δούμε τις επιλογές χωρίς κάποιο σχολιασμό. Έτσι κι αλλιώς συντήρηση θα κάνουμε σήμερα. Τα καλά έρχονται το προσεχές διήμερο...


Γαλλία 1:

ΑΝΖΕ - ΡΕΝ       Under    1.40

Γαλλία 2:

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΚΡΕΤΕΪΓ           Over   1.87      
ΑΖΑΞΙΟ - ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ         Over    2.40
ΟΣΕΡ - ΛΑΝΣ         G/G   2.00
ΜΠΡΕΣΤ -ΤΟΥΡ      Under    1.50

Γερμανία 1:

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ     2-3 γκολ   1.97


Ισπανία 1:

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ      G/G  1.95


Αγγλία Τσάμπιονσιπ:

ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΝΤΕΡΜΠΙ       1Χ   1.70


Ιταλία 2:

ΜΠΑΡΙ - ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ           1   1.80


Ολλανδία 2:

ΦΚ ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ     1   1.50
ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ       Over    1.40
ΓΚΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ          Over    1.60



Αυτά για σήμερα... Οι επιλογές και το ταίριασμα δικά σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου