Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Τρίτη 17/11/2015

Γειά χαρά σε όλους!

Με εθνικές ομάδες θα ασχοληθούμε σήμερα. Φιλικά, μπαράζ του Euro και προκριματικά για το Μουντιάλ έχει το σημερινό πρόγραμμα. Και επειδή η ώρα περνάει πάμε να πούμε δυο λόγια για τις αναμετρήσεις που επιλέξαμε να στοιχηματίσουμε.


Ξεκινάω με την Εθνική μας ομάδα. ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ: Στο δεύτερο φιλικό με τον Σκίμπε στον πάγκο. Σαφώς καλύτερη εικόνα παρουσιάζουν οι Τούρκοι, ενώ η Εθνική μας έχει γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου. Το χέρι μου, όμως, δεν πάει στον άσο του 1.77, όσο πιθανός και αν είναι. Θα μου πείτε, στο στοίχημα δεν παίζουμε ποτέ οπαδικά και θα έχετε απόλυτο δίκιο. Οι αποδόσεις στο Χ2 είναι μπορεί να είναι δελεαστικές, όμως ούτε κι εκεί θα πάρω (τουλάχιστον τώρα). Pre-game η επιλογή μου θα είναι τα 2-3 γκολ στο 2.00 και θα περιμένω στο live να δω την αντίδραση των διεθνών μας.Τότε και θα κρίνω αν αξίζει να τους στηρίξω. Ίσως με έναν δυνατότερο αντίπαλο όπως η Τουρκία να ξυπνήσει ο εγωισμός τους και να παίξουν και λίγο μπάλα. Είδομεν....


Μπαράζ EURO 2016:

ΔΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ: οι Σουηδοι έκαναν το πρώτο βήμα στο προηγούμενο παιχνίδι νικώντας με 2-1 και τώρα μένει να ολοκληρώσουν το έργο τους. Ο Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να κάνει τη διαφορά και να τους οδηγήσει στα τελικά. Παίζω, λοιπόν Χ2 με απόδοση στο ικανοποιητικό 1.70 και σα δεύτερη σκέψη κρατάω τα 2-3 γκολ (1.97) στο σύνολο τερμάτων.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Οι Ουκρανοί πήραν καθαρό προβάδισμα στον πρώτο αγώνα (2-0) και βρίσκονται σε θέση οδηγού. Αν και έχουν κακή παράδοση στα πλέι οφ, θεωρώ ότι σήμερα θα πάρουν αυτό που θέλουν. Η Σλοβενία δεν έχει δείξει και τίποτα το ιδιαίτερο ως τώρα, γι'αυτο θα πάω με το Χ2 σε απόδοση 1.40.


Στα φιλικά :

ΙΤΑΛΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Χωρίς ιδιαίτερη σκέψη θα πάω με τον άσο (1.73). Αρκεί οι Ιταλοί να μην το δουν ως αγγαρεία.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ομάδες επιθετικές εκ φύσεως και οι δυο τους, οπότε δε βλέπω το λόγο γιατί να μην επιλέξουμε το over 2,5 που πληρώνει 1.67. Ή έστω το G/G με 1.62.

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ: Επιλογή μας κι εδώ το over με 2.05. Μιας και οι δυο ομάδες σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ το ίδιο εύκολα.

ΑΥΣΤΡΙΑ- ΕΛΒΕΤΙΑ: Για τους ίδιους λόγους over (2.08) και σε αυτό το παιχνίδι.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Η Πορτογαλία δεν είναι Ελλάδα. Θα το καθαρίσει εύκολα το ματς. Διπλό στο 1.26 η κύρια επιλογή, αλλά κρυφοκοιτάμε και το 1.88 για το χάντικαπ με την Πορτογαλία στο -1.


Αφρική :

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ - ΑΓΚΟΛΑ: Ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Πήραν τη νίκη 1-3 στο πρώτο παιχνίδι οι «Μπαφάνα-Μπαφάνα» και περιμένω σήμερα να ζευγαρωσουν τις νίκες. Άσος στο 1.62.

Επίσης κρατάμε τα over 2,5 στα παιχνίδια της Ακτής Ελεφαντοστού - Λιβερία (1.83), της Αλγερίας - Τανζανίας (1.67) και της Σενεγάλης - Μαδαγασκάρης (1.67).


Νότια Αμερική :

Προκριματικά Μουντιάλ κι εδώ και κρατάμε το Χ2 (1.57) στο παιχνίδι ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, περιμένοντας να δούμε το ξύπνημα των Αργεντίνων. Αποδεκτό και το 2.12 για το 2 Draw No Bet.

Επίσης επιλογή μας θα είναι το 1 & Over με 1.95 για το παιχνίδι ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΕΡΟΥ.


Υ.Γ. : Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη τελικά ο αγώνας ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ, που όμως μπορούμε να παρακολουθήσουμε σε live streaming ΕΔΩ.



Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου