Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Παρασκευή 20/11/2015

Μετά από αρκετές ημέρες αναμονής, επιστρέφουν τα εθνικά πρωταθλήματα με φουλ πρόγραμμα και μεγάλα παιχνίδια. Το ερώτημα είναι, ποιες ομάδες οφέλησε η διακοπή και ποιες έχασαν το ρυθμό τους. Γι' αυτό θέλει μεγάλη προσοχή στις επιλογές μας.

Ας δούμε τι περιλαμβάνει το σημερινό μας πρόγραμμα.


ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΝΤΌΡΤΜΟΥΝΤ: Η διακοπή ήταν ευκαιρία για το Αμβούργο να δουλέψει και να ανασυνταχθεί. Η Ντόρτμουντ βέβαια παραμένει το μεγάλο φαβορί, αλλά ίσως το παιχνίδι να κρύβει παγίδες. Δε θα επιλέξω το διπλό του 1.38 καθώς το βρίσκω πολύ χαμηλό. Θα προτιμούσα το 1.80 για το G/G ή έστω το 1.57 για το over 2,5. Θα παρακολουθήσω το live και ίσως τότε να πάω σε σημείο.


ΝΙΣ - ΛΥΩΝ: σαφώς ανώτερη ομάδα διαθέτει η Λυών, αλλά όπως προανέφερα φοβάμαι την αγωνιστική απραξία. Περιμένουμε το live κι εδώ και προς το παρόν παίζουμε στα γκολ. Over 2,5 με 2.08 και G/G στο 1.83.


ΓΑΝΔΗ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ: Άσος είναι το παιχνίδι με την τιμή του στο 1.33. Δεν νομίζω πως οι φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να αντισταθούν απέναντι στην ποιοτικότερη ομάδα της Γάνδη. Μπορούμε επίσης να συνδυασουμε 1 & Over με απόδοση 1.75 ή να κοιτάξουμε για το χάντικαπ με τη Γάνδη στο -1 που βρίσκουμε στο 1.88.


Για τη Β' Ιταλίας και στο παιχνίδι ΠΕΣΚΑΡΑ - ΑΒΕΛΙΝΟ η επιλογή μου θα είναι το over 2,5 στο 1.95.


Over 2,5 (2.08) θα κρατήσω και στο παιχνίδι της Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ και Κ.Π.Ρ. Αποδεκτός και ο άσος που έχει πέσει στο 1.65, αλλά δεν πρέπει να υποτιμαμε και τους φιλοξενούμενους.


ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΝΤΟΥΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ: Λόγω δυναμικης της έδρας θα επιλέξω τον άσο στο 1.90.


ΚΡΕΤΕΪΓ - ΝΑΝΣΙ: Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχουν επηρεάζει όλες ομάδες, στο αγωνιστικό κομμάτι, τα όσα τραγικά συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες στη Γαλλία με το θέμα της τρομοκρατίας. Αγωνιστικά η Νανσί παραμένει το μεγάλο φαβορί και θεωρώ πως στο τέλος θα είναι και μια από τις ομάδες που θα πανυγηρίσουν την άνοδο. Κρατάω το διπλό στο 2.00 (αν το προλάβω, γιατί έχει πτωτικες τάσεις) και σαν δεύτερη και πιο συντηρητική επιλογή το over 1,5 με 1.38.




Αυτά για σήμερα. Περισσότερα και πιο σπουδαία, λόγω ντέρμπι θα πούμε αύριο.




Υ.Γ.: Και για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς El Clasico διαβάστε ΕΔΩ ένα ενδιαφέρον άρθρο που καταδεικνύει και τις διαφορές ανάμεσα σε Ισπανία και Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου