Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Σάββατο 21/11/2015

Μπορεί να αργήσαμε να δούμε αξιόλογο κουπόνι εδώ και καιρό, όμως το σημερινό μας ανταμοίβει και με το παραπάνω. Αγώνες για γερά νεύρα, με το δυο μεγάλα ντέρμπι να κλέβουν την παράσταση. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ να διεξάγονται μάλιστα την ίδια ώρα. Να δούμε τι θα πρωτοπρολάβουμε να παρακολουθήσουμε.

Βέβαια, και το υπόλοιπο κουπόνι είναι γεμάτο σπουδαίες αναμετρήσεις, που θα μας τραβήξουν το στοιχηματικό και όχι μόνο ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.

Θα ξεκινήσω με δυο κουβέντες πρώτα για αυτά τα δυο μεγάλα παιχνίδια και ύστερα με τις υπόλοιπες προτάσεις μας.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αν με ρωτούσατε πριν 15 μέρες για το παιχνίδι θα έλεγα διπλό και πιθανόν και από ημίχρονο. Όμως μεσολάβησε η αλλαγή προπονητή στο πράσινο στρατόπεδο και τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει. Ο Ιταλός αναμένεται να στείσει αμυντικά την ομάδα του με πρώτο μέλημα να μη δεχτεί γκολ. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο παιχνίδι με το αέρα που του δίνει η διαφορά των 8 βαθμών. Εν τέλει ίσως η ισοπαλία να μην χαλάσει κανέναν αφού και ο Ολυμπιακός θα παραμείνει αήττητος με την διαφορά σταθερή, αλλά και οι πράσινοι στο ντεμπούτο του Στραματσιόνι στον πάγκο δεν θα πλήξουν το γόητρό τους από μια εντός έδρας ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο. Κρατάω το Χ στο 3.35 και όσο αφορά στα γκολ το 2-3 στο σύνολο τερμάτων είναι μια πολύ καλή επιλογή με 1.97.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Δεν έχω και πολλά να πω για αυτό το παιχνίδι καθώς όλοι γνωρίζουμε τη σπουδαίτητα και το μέγεθος των δυο ομάδων. Όλα είναι πιθανά, όμως θα τολμήσω να ρισκάρω στον άσο (2.56) της Ρεάλ. Της δίνω μικρό προβάδισμα λόγω έδρας και λόγω της απουσίας Μέσι από τους Καταλανούς. Βέβαια, η Μπάρτσα όλο αυτό το διάστημα έχει δείξει πως τα καταφέρνει εξίσου καλά και χωρίς αυτόν, αλλά όσο να το κάνεις σε ένα ντέρμπι η προσωπικότητά του θα λείψει. Σταθερή αξία το Over (1.50).


Στα υπόλοιπα:


ΕΛΛΑΔΑ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κρατάω το 2-3 γκολ (2.00) ως κύρια επιλογή. Μπορεί ο Αστέρας να είναι πολύ δυνατός στην Τρίπολη, όμως και ο Ατρόμητος διαθέτει πολύ καλό υλικό και κάποια στιγμή θα ανακάμψει.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΚΑΛΛΟΝΗ: Πέρα από τον άσο στο μόλις 1.40, επιλογή θα αποτελέσουν κι εδώ τα 2-3 γκολ (1.97). Η Καλλονή απογοητεύει και δύσκολα θα πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι.



ΑΓΓΛΙΑ:

ΤΣΕΛΣΙ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ: Θεωρώ τον άσο (1.47) των Μπλε ως το δυνατότερο σημείο της αγωνιστικής. Μαζί με το 2.10 για το ημίχρονο-τελικό (1/1) θα είναι οι κύριες επιλογές για το ματς. Στα γκολ εξαιρετικά πιθανό το Over 2,5 με 1.70.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Η μεταμορφωμένη προς το καλύτερο Λίβερπουλ φιλοξενείτε από την πρωτοπόρο Σίτι σε μια δύσκολη και για τους δυο αποστολή. Χαμηλά τα ποσοστά της Σίτι, ρίσκο το Χ2 για τη Λίβερπουλ, οπότε θα τιμήσω το G/G με 1.67.


στα υπόλοιπα της Πρέμιερ συνοπτικά:

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Over 2,5 με 1.80
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Over 2,5 με 1.87
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΛΕΣΤΕΡ1 με 2.80 και Over 2,5 με 1.67

Τσάμπιονσιπ:

ΛΙΝΤΣ - ΡΟΔΕΡΑΜ: Άσο 1.75

Λιγκ 1:

ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ: Άσο 1.60
ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ: Άσο 1.90


ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ισχυρή η Γκλάντμπαχ που μπορεί την περασμένη αγωνιστική να χάρισε βαθμούς εντός, όμως σήμερα το Αννόβερο δεν έχει τύχη. Άσος στο 1.47.

ΣΑΛΚΕ - ΜΠΑΡΓΕΡΝ: Σπουδαίο παιχνίδι. Η αποδόσεις στο διπλόείναι αποτρεπτικές. Κοιτάω μόνο το G/G (1.80).

Αξίζουν:

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΜΑΙΝΤΖ: Άσο στο 2.15
ΒΟΛΣΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΜΗΣ: Over 2,5 με 1.62
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Over 2,5 με 1.70.


ΙΤΑΛΙΑ Α:

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΡΟΜΑ: Αν η Ρόμα παίξει όπως πριν τη διακοπή αξίζει το ρίσκο στο διπλό (1.80), αν όχι καλύτερα να πάμε στο G/G (1.90).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΙΛΑΝ: Ντέρμπι από τα παλιά. Η Γιούβε διατηρεί ένα προβάδισμα λόγω έδρας, όμως ο άσος (1.60) είναι πολύ χαμηλός. Τον πιστεύω, αλλά θα περιμένω στο live μήπως τσιμπηθεί λίγο. Προς το παρόν παιζω στο καλοπληρωμένο Over 2,5 (2.12).


ΙΤΑΛΙΑ Β:

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ: Over 2,5 στο 2.15


ΙΣΠΑΝΙΑ Α:

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΘΕΛΤΑ: GG και Over 2,5 επιλογές μου, με αποδόσεις 1.65 και 1.80 αντίστοιχα.

ΙΣΠΑΝΙΑ Β:

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΛΟΥΓΚΟ: 1  2.12


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ:

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αγώνας Κυπέλλου. Η Σπόρτιγκ φέτος έχει πάρει τον αέρα της Μπενφίκα. Αυτό δε σημαίνει θα θα είναι εύκολα για αυτή τα πράγματα. Καλύτερα να μη μπλέξουμε με σημείο. G/G στο 1.68 (ΟΠΑΠ).


ΓΑΛΛΙΑ:

ΛΟΡΙΑΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Μόνο το Over 2,5 (1.70) αξίζει από τις αποδόσεις και αυτό θα κρατήσουμε.




Αυτά εν ολίγης για σήμερα. Τα έγραψα γρήγορα για να προλάβω. Αν προκύψει κάτι νεότερο θα ενημερώσω...

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου