Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Πέμπτη 12/11/2015

Παιχνίδι μεταξύ των δυο μεγαλύτερων ίσως σχολών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου διεξάγεται τα ξημερώματα. Αναφέρομαι φυσικά στο Αργεντινή - Βραζιλία στα πλάισια των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2018 της Ρωσίας. Μπορεί οι δυο ομάδες να μη βρίσκονται στα καλυτερά τους, όμως πάντα τα παιχνίδια μεταξύ τους έχουν να μας προσφέρουν συγκινήσεις και θέαμα.

Στο στοιχηματικό κομμάτι της ημέρας, δεν έχουμε κάτι αξιόλογο πέρα από τον αγώνα μπαράζ το ερχόμενο Euro του καλοκαιριού ανάμεσα σε Νορβηγία και Ουγγαρία.

Ας δούμε τι παίζουμε σήμερα:


ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ένα μικρό προβάδισμα ίσως και λόγω έδρας το έχουν οι Νορβηγοί. Έχω ήδη παίξει τον άσο από το πρωί σε τιμή 1.85. Ενώ εξίσου καλό ποντάρισμα είναι το 2-3 γκολ (2.02) στο σύνολο τερμάτων. Οι Ούγγροι θα το παλέψουν αλλά γενικά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο όπως έδειξαν και στους αγώνες του ομίλου. Οι Νορβηγοί είχαν σαφώς δυσκολότερο έργο μιας και αγωνίστηκαν σε δυσκολότερο γκρουπ.


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Θα ρισκάρω στον άσο με 2.80 παρακαλώ. Μοιρασμένες οι αποδόσεις για τις δυο ομάδες που δεν έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Πιθανό κι εδώ το 2-3 γκολ (2.00).


ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Στα σημεία θα κριθεί η αναμέτρηση. Θα αποφύγω κάποιο σημείο. Καλύτερη επιλογή το over 1,5 γκολ στο 1.44.


ΧΙΛΗ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Κλείνω προς τον άσο, όμως το 1.67 το θεωρώ λίγο. Δεν πρέπει να υποτιμάμε την Κολομβία που έχει δείξει καλά στοιχεία. Ίσως στο live αν τσιμπηθεί η απόδοση να το σκεφτώ. Προς το παρόν θα μείνω στο over 1,5 με 1.35.




Υ.Γ. 1: Αξίζει να διαβάσετε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του contra.gr για όλα όσα συμβαίνουν στο Παναθηναϊκό. Η μεγάλη έρευνα του Contra.gr για τον Παναθηναϊκό: Ο εχθρός είναι εντός

Υ.Γ. 2: Αν μέχρι τα 30 σου δεν υποστήριζες καμία ομάδα και δεν είχες δει σχεδόν ποτέ στη ζωή σου ποδόσφαιρο, πόσες πιθανότητες θα είχες να γίνεις φανατικός οπαδός στην πορεία; Διάβασε την ιστορία του Άγγλου που προσπάθησε να γίνει φίλαθλος στα 30 για να μάθεις την απάντηση.



Καλό βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου