Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: 24/11/2015

Ύστερα από όσα διαδραματίστηκαν στην πεζή ελληνική πραγματικότητα, που μας έκαναν για μια ακόμη φορά να ξενερώσουμε, επιστρέφει ευτυχώς το Champion's League για να πάρουμε τα ίσια μας. Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος των ομίλων, τα παιχνίδια είναι πλέον καθοριστικά και κάθε βαθμός πολύτιμος. Ας δούμε τι περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι.

Ξεκινάω χρονικά με τα παιχνίδια που διεξάγωνται νωρίς:

ΖΕΝΙΤ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Προβάδισμα στη Ζενίτ λόγω έδρας, όμως και η ισοπαλία δε θα χαλάσει κανέναν από τους δυο. Θα κρατήσω το συντηρητικό 1.30 της διπλής ευκαρίας 1Χ, ενώ θα ρισκάρω και στο Χ (3.25) σε κάμια μονό δελτίο. Όσο αφορά στα γκολ θεωρώ το Over 1,5 (1.38) και τα 2-3 γκολ (2.00) ως τις καλύτερες επιλογές.


ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Θεωρώ πως η Λεβερκούζεν θα ταξιδέψει υποψιασμένη στη Λευκορωσία. Η Μπάτε είναι ομάδα που αν την υποτιμήσεις θα σου κάνει ζημιά. Επιλέγω το Over 2,5 σε απόδοση 1.65. Όσο για το διπλό προς το παρόν δε με καλύπτει η τιμή του (1.62). Θέλω να δω λίγο στο live και ανάλογα θα κρίνω αν πρέπει να μπω.


Τα υπόλοιπα παιχνίδια διεξάγονται στη γνώριμη ώρα 21:45.


Ξεκινάω με εκείνο που έχει ελληνικό χρώμα. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Παρά τις καλές εμφανίσεις των ερυθρόλευκων, φέτος στην Ευρώπη, δε νομίζω πως έχουν τύχη απέναντι στη γερμανική ομάδα. Περιμένω δύσκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Ο άσος δεν έχει καμιά στοιχηματική αξία. Ίσως μόνο στο ημ. 1 με 1.47 ή σε χάντικαπ Μπάγερν -1 (1.44) μπορούμε να ποντάρουμε κάτι. Από κει και πέρα στα γκολ, το 4-6 γκολ πληρώνει καλά με 2.16 ενώ μια καλή λύση είναι και το 1 & Over 2.5 με 1.44.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους Λονδρέζους πέρα από τη νίκη, που θα τους δώσει το δικαίωμα αν χάσει σήμερα ο Ολυμπιακός να έρθει να τα παίξει όλα για όλα στον Πειραιά. Άσος, λοιπόν, σήμερα η επιλογή μας στο 1.20 και πιθανό Over 2,5 με 1.38.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΟΜΑ: Η Μπάρτσα θα γνωρίσει σήμερα την αποθέωση από το κοινό της για τη μεγάλη νίκη της προχθές στο Ελ κλάσικο και φαντάζομαι θα θέλει να τους ευχαριστήσει με μια ακόμα νίκη. Η Ρόμα θέλει αποτέλεσμα για να κρατησει τη 2η θέση, αλλά μπορεί να το πάρει; Ο χαμηλός άσος (1.28) θα μας οδηγήσει κι εδώ σε εναλλακτικά πονταρίσματα. Τα 4-6 γκολ (2.17) θα είναι μια από τις επιλογές μας.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΤΣΕΛΣΙ: Νίκη για να μη μπλέξει σε περιπέτειες θέλει η Τσέλσι. Απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του ομίλου που συνεχίζει χωρίς βαθμό, δε νομίζω η Τσέλσι να έχει πρόβλημα. Κρατάμε το διπλό στο 1.36 σα βασική επιλογή και στα υπόλοιπα κοιτάμε τα εξής: Ημίχρονο/Τελικό 2/2 με απόδοση 1.91 και 2 & No Goal με 2.02.

ΛΥΩΝ - ΓΑΝΔΗ: Η γαλλική ομάδα είναι σαφώς ανώτερη. Το θέμα είναι να το βγάλει στο γήπεδο. Δύσκολα θα παλέψει για την πρόκριση, αλλά με νίκη σήμερα θα είναι έστω σε θέση να διεκδικήσει την 3η θέση. Κρατάμε τον άσο στο 1.75.

ΠΟΡΤΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Ένα βαθμό χρειάζεται η Πόρτο για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Ντιναμό από τη μεριά της έρχεται να παλέψει για το διπλό που θα την βάλει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Μένω μακριά από σημείο, αν και θεωρώ την Πόρτο καλύτερη ομάδα. Θα επιλέξω τα 2-3 γκολ με 1.97, και το G/G με 1.95 με δεδομένο πως και οι δυο θα ψάξουν το γκολ.


Στα εκτός Τσου-Λου έχουμε:

Β' Γαλλίας:

ΛΑΝΣ - ΝΙΟΡ:   Άσος 1.97
ΣΟΣΟ - ΛΑΒΑΛ: Άσος 2.15

Αγγλία Λιγκ 1:

ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΕΡΤΟΝ: Άσος 1.75
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ: Άσος  1.70
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ: Over 2,5 (1.62) και G/G (1.55)

Αγγλία Λιγκ 2:

ΛΟΥΤΟΝ - ΚΑΡΛΑΙΛ: Άσος  1.80
ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΓΙΟΡΚ: Άσος  1.50  και Over 2,5 (1.90)
ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ: Άσος 1.60



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου