Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Οι Τζιχαντιστές ήθελαν να επιτεθούν μέσα στο Stade de France!

Σοκαριστική αποκάλυψη για τη τραγωδία στο Παρίσι. Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε μακελειό ΜΕΣΑ στο γήπεδο (στη διάρκεια του Γαλλία-Γερμανία), που θα ανέβαζε τη λίστα θυμάτων σε αδιανόητο νούμερο...Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται από το εξωτερικό σχετικά με την χθεσινή «11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης», στο Παρίσι.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός σεκιουριτά στη Wall Street Journal, οι Τζιχαντιστές είχαν στόχο να προκαλέσουν τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους, αφού ένας εκ των βομβιστών επιχείρησε -ζωσμένος με εκρηκτικά- να μπει στο Stade de France και να ανεβάσει τη λίστα των θυμάτων σε αδιανόητο αριθμό.

Ένα τέταρτο μετά τη σέντρα στο Γαλλία-Γερμανία, ο εν λόγω δολοφόνος, που είχε αγοράσει εισιτήριο για το φιλικό (δείγμα και του πόσο μελετημένη ήταν η χθεσινή επίθεση), θέλησε να μπει στο γήπεδο και εκεί να πυροδοτήσει τον μηχανισμό, προκειμένου να φέρει εις πέρας το «σχέδιο».

Ωστόσο, ο βομβιστής έγινε -ευτυχώς- αντιληπτός από τους ανθρώπους της ασφάλειας και δεν του επετράπη η είσοδος, αποφεύγοντας ένα πιθανό μακελειό που ανάλογό του δεν θα 'χε συμβεί ξανά. Στην προσπάθειά του να τους αποφύγει, πυροδότησε τα εκρηκτικά και έφερε την πρώτη έκρηξη, προτού τα επόμενα λεπτά ακολουθήσουν ακόμα δύο στα πέριξ με τα θλιβερά γεγονότα...

Την μαρτυρία του Ζουχείρ επιβεβαίωσε στην Wall Street Joyrnal και αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος πως ο συγκεκριμένος Τζιχαντιστής ήθελε να ανατινάξει το στάδιο και να δολοφονήσει όσους περισσότερους αθώους φιλάθλους στις εξέδρες...
Ο ανυποψίαστος Ζουχέιρ -που έζησε από κοντά την όλη κατάσταση- εκμυστηρεύστηκε πως στην πρώτη έκρηξη νόμιζε πως απλά έπεσε κάποια κροτίδα. «Όταν είδα τον Ολάντ να φυγαδεύεται από το γήπεδο, τότε κατάλαβα πως δεν ήταν απλά μια κροτίδα...», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας έφυγε από το Stade de France με το που έγινε η πρώτη «επίθεση».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου