Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Προτάσεις - Κυριακή 18/3/2012

Τα πρωταθλήματα όλης της Ευρώπης έχουν μπει στην τελική ευθεία και οι μάχες κορυφόνονται σε όλα τα μέτωπα. Τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και για την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και για τη μάχη της παραμονής.


Τα πράγματα δυσκολεύουν στοιχηματικά, αφού στο εξής και με τα περιθώρια να στενεύουν οι ομάδες θα τα δίνουν όλα.

Στο σημερινό κουπόνι, ο αγώνας που αναμφίβολα ξεχωρίζει είναι το ελληνικό ντέρμπι των "αιωνίων" που ίσως κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή.




ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ένας Παναθηναικός πού ύστερα από την απώλεια του Λέτο, δείχνει να τα έχει χαμένα. Προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες και σήμερα με την πλάτη στον τοίχο θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Ο Ολυμπιακός σαφώς βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, και εκμεταλλευόμενος τα στραβοπατήματα του αντιπάλου του, βρίσκεται στην κορυφή. Με την ψυχολογία με το μέρος του και τον αέρα του +4 θα παίξει απόψε για δυο αποτελέσματα. Μόνο ερωτηματικό είναι το πως θα διαχειριστεί τον απρόσμενο, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αποκλεισμό από τη Μέταλιστ. Ο Παναθηναικός θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει με νίκη τους οπαδούς τους, διεκδικόντας μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες έχει. Δε θα πάω με κάποιο σημείο, καθώς όλα είναι πιθανά σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα περιοριστώ στο καλοπληρωμένο OVER με 1.90 απόδοση.


από τα υπόλοιπα παιχνίδια κρατάω...

ΤΣΕΛΣΙ - ΛΕΣΤΕΡ             1  1.20 /  over  1.45
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.      over  2.10
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ     over  1.72
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΝΑΠΟΛΙ            over  2.10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου