Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Δευτέρα 16/11/2015

Να' μαι και πάλι εδώ...

Δεν έλειψα πολύ αυτή τη φορά μόνο ένα διήμερο. Ευτυχώς το Σ-Κ δεν είχαμε δράση στα μεγάλα πρωταθλήμα για να χάσουμε κάτι, όμως και πάλι στοίχημα παίξαμε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ανεβάσω τις προτάσεις εγκαίρως οπότε δεν έχει νόημα να συζητήσουμε τι παίξαμε, τι χάσαμε και τι κερδίσαμε... Ψάχνω όμως τον τρόπο να να ανεβάζω έστω και χωρίς σχολιασμό, απλά να υπάρχουν έστω και έτσι.

Πάμε να δούμε τους σημερινούς αγώνες. Ή μάλλον τον σημερινό αγώνα, αφού τέτοια ώρα που γράφω μόνο ένας αξιόλογος για στοιχηματισμό έχει μείνει. Ο αγώνας μπαράζ για τα προκριματικά του EURO 2016 ανάμεσα σε Ιρλανδία και Βοσνία.


Ήθελα να γράφω και δυο λόγια για τους αγώνες που είχε το σημερινό πρόγραμμα από Fooball League, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα. Πληροφοριακά και για λόγους αρχείου αναφέρω πως είχα σε δυάδα ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ under 2,5 με 1.44 (έληξε 1-0) και ΚΕΡΚΥΡΑ - ΧΑΝΙΑ, άσο στο 1.50 (αυτή την ώρα που γραφω είναι στο ημίχρονο με το σκορ 0-1). Χμμ... Ίσως ρίξω κανα ψιλό στην ανατροπή...


Πάμε στα σπουδαία τώρα. Μετά τους Ούγγρους που έγιναν, χθες η πρώτη ομάδα που περνάει από τα μπαράζ, θα μάθουμε σήμερα και τη δεύτερη ομάδα από το ζευγαρι ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ / ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ. Ύστερα από το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασαν πριν μερικές μέρες οι γηπεδούχοι, είναι σαφές και με βάση την εικόνα των δυο ομάδων, τόσο στους ομίλους, όσο και στην πρόσφατη αναμέτρηση, ότι είναι το φαβορί. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους που θα βγάλουν μεγάλο πάθος μπροστά στο κοινό τους. Μπορεί η Βοσνία να διαθέτει κάποιες μονάδες που κάνουν τη διαφορά, υστερεί όμως στο σύνολο. Άσος, λοιπόν το ποντάρισμά μας με την απόδοση στο 2.50. Όμως θα κάνουμε παιχνίδι και με ένα ειδικό, ελείψει άλλων αγώνων σήμερα. Συνδυασμός άσου και under προβλέπουμε, έτσι θα ποντάρουμε και στο 1 & Under 2,5 με την απόδοση στο 4.33.



...Άντε και καλή τύχη μάγκες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου