Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Πέμπτη 19/11/2015

Όπως και στο χθεσινό, έτσι και στο σημερινό κουπόνι ελάχιστες είναι οι επιλογές μας. Υπομονή όμως, γιατί έρχεται δυνατό Σ-Κ με τα πρωταθλήματα να επανέρχονται σε φουλ ρυθμούς. Και όχι μόνο επανέρχονται, αλλά έχουμε μπροστά μας δυο μεγάλα ντέρμπι. Ρεαλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και φυσικά από βδομάδα επιστρέφει το Champion's League. Οπότε τα καλά είναι μπροστά μας.

Για σήμερα, το μόνο αξιόλογο που υπάρχει στο κουπόνι είναι τα ματς για το πρωτάθλημα Βραζιλίας και με αυτό θα ασχοληθούμε.


Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και το μόνο που έχει κριθεί είναι ο τίτλος! Η Κορίνθιανς έχοντας τη σταθερότερη απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, φτάνει δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα με άνεση, όπως μαρτυρά και ο βαθμολογικός πίνακας. Από κει πέρα Ατλέτικο Μινέιρο και Γκρέμιο έχουν κλειδώσει τις θέσεις 2 και 3 και το μεγάλο παιχχνίδι θα γίνει για την 4η θέση που οδηγεί στο Λιμπερταδόρες και τη διεκδικούν αρκετές ομάδες. Χαμός και στην ουρά της βαθμολογίας, όπου μαθηματικά δεν έχει υποβιβαστεί κανείς ακόμα. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια.


ΓΚΡΕΜΙΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Θέλει τη νίκη η Γκρέμιο για να κρατήσει τη διαφορά στην 3η θέση. Χωρίς στόχους και αφού λογικά δεν κινδυνεύει, αλλά ούτε και διεκδικεί κάτι η Φλουμινένσε. Στηρίζουμε τη δυνατή έδρα της Γκρέμιο με τον άσο στο 1.57.


ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Καίγεται για βαθμούς η Βάσκο, η οποία στην πιο κρισιμή καμπή του πρωταθλήματος βρίσκει μπροστά της το χειρότερο δυνατό αντίπαλο, την πρωταθλήτρια Κορίνθιανς. Δεν ξέρω αν αξίζει να κυνηγήσουμε την έκπληξη ή να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους. Προσωπικά θα μείνω μακρυά από κάποιο σημείο και θα προτιμήσω το πρώτα το  G/G (1.91) και ύστερα το Over 2,5 (2.25).


ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ: Προβληματική η φετινή Σάο Πάολο, όμως μέχρι το τέλος διεκδικεί την 4η θέση για το Λιμπερταδόρες. Η Ατλέτικο πάλευψε αλλά δεν τα κατάφερε για τον τίτλο και έχοντας καπαρωμένη τη 2η θέση, τα επόμενα παιχνίδια μοιάζουν διαδικαστικά. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους (2.08 ο άσος) που το θέλουν περισσότερο.


ΣΑΝΤΟΣ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Η Σάντος βρίσκεται ψηλά, γιατί έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της (14-2-1), ενώ αν έπερνε αποτελέσματα και εκτός ίσως να διεκδικούσε κάτι καλύτερο από την 4η θέση για την οποία παλεύει τώρα. Η Φλαμένγκο ασταθής με πολλά σκαμπανευάσματα στην απόδοσή της. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Εμείς θα επιλέξουμε με βάση το κίνητρο τον άσο (1.60) των γηπεδούχων σε σημειο και το over 2,5 (1.91) όσο αφορά στα γκολ.


ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Συντηρικά στο Χ2 (1.57) ψάχνοντας για σημείο. Η Ιντερνασιονάλ μπορεί να χρειάζεται τους βαθμούς, αλλά η γενικότερη εικόνα της δεν πείθει. Σαν απόδοση και με δεδομένο το κίνητρο των φιλοξενούμενων 3.05 των φιλοξενούμενων μοιάζει ευκαιρία, αλλά εγώ θα προτιμήσω την κάλυψη. Όσο αφορά στα γκολ το 2.02 του G/G με καλύπτει απόλυτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου