Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο απόλυτος οδηγός για τα Δωρεάν Ζωντανά Στοιχήματα

Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τα Free Live Bets που προσφέρουν κατά καιρούς οι εταιρίες στοιχηματισμού, και ακόμα περισσότερα.


Ίσως αυτό το κείμενο να έρχεται με καθυστέρηση 1-2 χρόνων, όμως ακόμα και σήμερα, παίχτες καινούριοι στο ιντερνετικό στοίχημα δεν είναι πλήρως εξοικειωμένοι με τη διαδικασία που χρειάζεται για να έχουν δικαίωμα στα Δωρεάν Ζωντανά Στοιχήματα, που προσφέρουν καιρούς ει καιρών συγκεκριμένοι online books. Παράλληλα, παίκτες αρκετά πιο “περπατημένοι”, ακόμα ψάχνουν τον καλύτερο τρόπο για να αξιοποιήσουν τις συγκεκριμένες ευκαιρίες που τους προσφέρουν οι μπουκ.  

Γι αυτό λοιπόν το Betblog έρχεται να σας τα κάνει πενηνταράκια, για κάθε περίπτωση και για κάθε βαλάντιο.


Πότε έχετε δικαίωμα για Δωρεάν Ζωντανό Στοίχημα και για ποιο ποσό

Εδώ αναλυτικά οι οδηγίες της Bet365, εταιρία στην οποία βρίσκουμε κατά κύριο λόγο τη συγκεκριμένη προσφορά. Όπως διαβάζουμε σε αυτές:

Για να έχετε δικαίωμα για το στοίχημά σας Σε-Εξέλιξη χωρίς ρίσκο, απλά παίξτε ένα στοίχημα πριν τη σέντρα και όταν ο αγώνας ξεκινήσει παίξτε ένα άλλο σε οποιαδήποτε αγορά Σε-Εξέλιξη. Αν το ΠΡΩΤΟ σας στοίχημα Σε-Εξέλιξη είναι χαμένο, θα σας επιστρέψουμε αυτό το ποντάρισμα για μέχρι και την αξία του μεγαλύτερου στοιχήματός σας πριν τον αγώνα (μέγιστη επιστροφή €25*).

Όπου περισσότερες από μία Σε-Εξέλιξη επιλογές τοποθετούνται στο ίδιο δελτίο στοιχήματος, το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα θεωρείται αυτό που είναι πρώτο στο δελτίο στοιχήματος. Όλα τα στοιχήματα πρέπει να πληρωθούν και να τοποθετηθούν κατά τον συνήθη τρόπο. Οποιαδήποτε στοιχήματα που Κλείνουν συνολικά ή μερικώς, εξαιρούνται από αυτή την προσφορά.

Κοιτάμε λοιπόν πριν την έναρξη του αγώνα να έχουμε κάνει ένα pregame στοίχημα σε αυτόν ύψους τουλάχιστον  25 ευρώ, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το μέγιστο δυνατό ποσό σε Free Live Bet (που είναι 25 ευρώ για τους ελληνικούς λογαριασμούς). Δεν έχει σημασία σε ποια αγορά (ευρωπαϊκή/ασιατική) ή σε τι απόδοση θα ποντάρουμε pregame.

Όταν το παιχνίδι ξεκινήσει, σαν Δωρεάν Ζωντανό Στοίχημα θεωρείται το πρώτο που θα κάνετε στον συγκεκριμένο αγώνα, ανεξαρτήτως ποσού. Οπότε το πρώτο σας στοίχημα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ευρώ ώστε να εκμεταλλευτείτε και εδώ την προσφορά στο μέγιστο (με την φυσική προϋπόθεση ότι έχετε ποντάρει και σε κάποιο στοίχημα pregame στο συγκεκριμένο ματς τουλάχιστον το ίδιο ποσό). 

Μην κλείσετε (cash out) κάποιο bet που θέλετε να κρατήσετε σαν Δωρεάν Ζωντανό Στοίχημα, και γενικά μην προσπαθείτε να κλέψετε τους μπουκ, όσο ελκυστικό και αν μοιάζει κάτι τέτοιο, στο 99% των περιπτώσεων δεν θα καταφέρετε  τίποτα, ενώ η πιθανότητα να σας βγει σε κακό (κλείσιμο λογαριασμού) είναι πολύ μεγαλύτερη. Επίσης μην ποντάρετε σε ενδεχόμενο αντικρουόμενο με το pregame bet σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό η εταιρία να ακυρώσει το δωρεάν σας στοίχημα.

ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙΑ: Παίξτε 25 ευρώ τουλάχιστον κάποιο pregame στοίχημα στον αγώνα και όταν αυτός ξεκινήσει παίξτε ένα live στοίχημα 25 ευρώ στον ίδιο. Αν το δεύτερο χαθεί, θα σας επιστραφεί η αξία του εντός δύο ωρών.

Σημείωση: Αρκετός κόσμος που δοκιμάζει για πρώτη φορά την συγκεκριμένη προσφορά περιμένει να παίξει 25 ευρώ και όταν ξεκινήσει το παιχνίδι η εταιρία να του πιστώσει ακόμα 25 ευρώ για να ποντάρει. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Το live ποντάρισμα πρέπει να γίνει με δικά σας χρήματα και μόνο αν χαθεί θα σας πιστωθεί η αξία του. Οπότε πριν από κάθε τέτοιο ματς σιγουρευτείτε ότι έχετε 50 ευρώ συνολικά διαθέσιμα για να ποντάρετε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν έχετε λιγότερα, π.χ. 40, τότε “σπάστε” τα στη μέση, παίξτε 20 pregame και 20 στο live, έτσι θα μεγιστοποιήσετε την εκμετάλλευση της προσφοράς.



Tι να παίξω pregame;

Αν στο συγκεκριμένο παιχνίδι για το οποίο υπάρχει η προσφορά σας αρέσει κάποιο στοίχημα, προφανώς σας συνιστούμε να ποντάρετε σε αυτό. Αν από την άλλη 25 ευρώ είναι μεγάλο ποσό για τη μπάνκα σας (π.χ. το μέσο σας στοίχημα είναι 5 ευρώ) ή δεν υπάρχει κάτι να σας ιντριγκάρει στο ματς στοιχηματικά, τότε μπορείτε να καταφύγετε σε ένα “ασφαλές” (προσοχή στα εισαγωγικά…) ποντάρισμα, ώστε να εξασφαλίσετε στο δυνατότερο βαθμό τα 25 ευρώ σας.

Επειδή συνήθως τα παιχνίδια στα οποία μπαίνει η συγκεκριμένη προσφορά είναι ματς υψηλού ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος και κατά συνέπεια αρκετά αμφίρροπα, η πιο ασφαλείς επιλογές είναι το over 0,5 γκολ (αν παίζουν επιθετικογενείς ομάδες) ή το under 6,5 γκολ (όταν περιμένετε κλειστό παιχνίδι), που αμφότερα πληρώνουν ένα και τίποτα, αλλά εξυπηρετούν το σκοπό μας.

 

Τι να παίξω στο live;

Και εδώ ο καθορισμός γίνεται σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τη τσέπη του καθένα:

Aν τα 25 ευρώ είναι ποσό κοντά στο μέσο σας στοίχημα, δηλαδή υπολογίσιμο για τη συνολική σας μπάνκα, τότε το καλύτερο είναι να αντιμετωπίσετε το Live Free Bet σαν ένα κανονικό στοίχημα και να το ποντάρεται σε κάτι που θα ποντάρατε και κανονικά χρήματα. Προσοχή εδώ. Μην ποντάρετε πάνω σε κάποια ευτελή απόδοση (π.χ. 1,10) προσπαθώντας να σιγουρέψετε τη νίκη σας, η όλη λογική βασίζεται στο γεγονός ότι αν το στοίχημα χαθεί η μίζα του θα επιστραφεί. Ποντάρετε σε μια νορμάλ τιμή (1,80+), θα προτείναμε μάλιστα να γίνετε και λίγο πιο φιλόδοξοι, ψάχνοντας μεγαλύτερες αποδόσεις που βλέπετε να έχουν αξία (π.χ. εκεί που θα παίζατε κανονικά Draw No Bet παίξτε ξερό σημείο).

Αν συνήθως ποντάρετε ποσά αρκετά μεγαλύτερα των 25 ευρώ, τότε εδώ έχετε την ευκαιρία για ένα πολύ ωραίο fun bet, στα όρια του freeroll. Εφόσον σε περίπτωση που το στοίχημα χαθεί το ποντάρισμα επιστρέφεται, αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει. Κάποιοι προτιμάνε τα μεγάλα ακριβή σκορ, εμείς στο Betblog αγαπάμε τους πρώτους σκόρερ (ή επόμενο γκολ) σε απόδοση 20,00+, και δη τους χαλκέντερους στόπερ, ο Γοδίν μας ανάγκασε…

Τέλος, υπάρχει και μια τρίτη  πιθανότητα, γνωστή και ως ΤΟ TRICK, η τρύπα του συστήματος που προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στο συνολικό ποντάρισμα σας και την ευκαιρία να βγάλετε κέρδος, αν το ματς λήξει ισόπαλο. Αρχικά ποντάρετε over 0,5 25 ευρώ pregame και μόλις ξεκινήσει ο αγώνας βάζετε άλλα 25 στο Χ. Αν το ματς λήξει 0-0, χάνετε τα αρχικά 25 αλλά δεδομένου ότι οι ισοπαλίες πληρώνουν 3,00+ (και αρκετά ψηλότερα συνήθως, αφού μιλάμε για παιχνίδια από την Πρέμιερ και το Τσάμπιονς Λιγκ) έχετε κέρδος 25+ ευρώ. Αν δεν λήξει Χ, ουσιαστικά παίρνετε τα χρήματα σας πίσω, συν τα ψίχουλα που πληρώνει το over 0,5. Αν όμως έχουμε ισοπαλία με τέρματα, τότε το κέρδος σας είναι 50+ ευρώ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου