Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Τρίτη 3/11/2015

Επιστροφή στο "σεντόνι" με ένα μεγάλο ματς. Μιλάω για το ΡΕΑΛ - ΠΑΡΙ, που όπως όλα δείχνουν θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει κι άλλα σπουδαία παιχνίδια, όπως αυτά στον 4ο όμιλο με την Γκλάντμπαχ να υποδέχεται τη Γιουβέντους και η Σεβίλη τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στοιχηματικά, δεν μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένος μιας και τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα απ' ότι αρχικά φαίνονται και οι αποδόσεις στα περισσότερα ζευγάρια δεν είναι ιδιαίτερα καλές.




Ας δούμε όμως, τι έχουμε:


Ξεκινάω με το σπουδαιότερο: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ. Πριν 15 μέρες απολαύσαμε μια μεγάλη αναμέτρηση παρόλο που γκολ δεν είδαμε. Αυτά τα γκολ που μας χρωστάνε οι δυο ομάδες θα κυνηγήσω σήμερα. Over 2,5 λοιπόν με την απόδοση στο 1.73. Αν θέλουμε σημείο θα πάω οριακά λόγω έδρας με τη Ρεάλ και τον άσο στο 1.93.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ σε μια ακόμα σπουδαία αναμέτρηση. Η γερμανική ομάδα δείχνει να βρίσκει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη η Γιούβε συνεχίζει να κινείτε στη μετριότητα. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στα ευρωπαικά ματς βγάζει τη βαρύτητα που κουβαλά η φανέλα της, όπως έκανε και στο Μάντσεστερ απέναντι στη Σίτι. Θα κρατήσω σα βασική επιλογή το G/G (1.80), ενώ ψάχνοντας σημείο θα πάω με τη φόρμα των γηπεδούχων με την κάλυψη στο που αποδίσει 1.62.

Με τα γκολ θα παίξω και στο ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ. Οι δυο ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα και το Over 2,5 πληρώνει 1.70, σχετικά ικανοποιητικά. Κατά τ' άλλα στο ματς, η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε ανάλογα με τη ροή του. Δεν μου βγαίνει κάτι σε σημείο πριν τη σέντρα, οπότε ίσως δω κάτι στο live.

To ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ είναι ένα ζευγάρι που μυρίζει γκολ. Το Over 2,5 θα είναι η επιλογή μου στα γκολ με απόδοση 1.65. Η νίκη των Ολλανδών θα βάλει φωτιά στον όμιλο και νομίζω πως το 2.95 του άσου δεν είναι και τόσο απίθανο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ. Η ΤΣΣΚΑ εκτός δεν δείχνει ικανή για κάτι καλό, οπότε αν η Γιουνάιτεντ αποδώσει τα δέοντα, δε θα έχει πρόβλημα να επαληθεύσει τον άσο του 1.55.

Στο ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ η λογική λέει άσο (1.55) μιας και η Γαλατά εκτός συνήθως τα θαλασσώνει. Πάντως η τιμή του άσου είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Ίσως να είναι το προτιμότερο το 2-3 γκολ (2.05).

Από το ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΜΑΛΜΕ θα μείνω μακριά...


Στα υπόλοιπα:

Τσάμπιονσπιπ: ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΡΟΔΕΡΑΜ κρατάω τον άσο (1.36), αφού οι γηπεδούχοι πήραν μπρος και μοιάζουν ασταμάτητοι. Αξίζει το ρίσκο και στο ημίχρονο-τελικό (1/1) με απόδοση 1.93.

Λιγκ 1: ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ. Καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της η Κόβεντρι. Αξίζει το 1.80 του άσου.

Βραζιλία 2: ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΠΑΙΣΑΝΤΟΥ. Κρατάω τον άσο (1.70). Θεωρώ πως η Αμέρικα θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που στο τέλος θα πάρει την άνοδο. Κρατάει καλά ως τώρα και τη στηρίζουμε.


Αυτά για την ώρα... Τα υπόλοιπα στο Live...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου