Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Σάββατο 7/11/2015

Ή τώρα ή ποτέ για την Τσέλσι και το Ζοζέ Μουρίνιο. Εμείς στηρίζουμε (για μια ακόμη φορά), ελπίζοντας ότι τώρα ήρθε η ώρα της.

Μονό αποδεκτό στο 2.10 και πάμε να δούμε όλες μας τις επιλογές, ανά χώρα και πρωτάθλημα.



Ελλάδα Superleague:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κρατάω μόνο τα 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων με 2.00 απόδοση και συντηρητικά over 1,5 γκολ στο 1.44.

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΞΑΝΘΗ: Το Over 2,5 με 2,70 παρακαλώ, αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω. Από κει και πέρα μικρό προβάδισμα στην Ξάνθη και στο Χ2 με 1.42 ή 2 Draw no Bet στο 1.72.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Από το Χ ξεκινάει το παιχνίδι και να δούμε που θα πάει... Ο ΠΑΟ με υπηρεσιακό προπονητή και ο Ατρόμητος με την πρώτη του Δέλλα. Οι Περιστεριώτες δεν είναι η γνωστή ομάδα του παρελθόντος και οι Πράσινοι με τα γνωστά προβλήματα. Σημείο θα κοιτάξουμε ίσως στο live ανάλογα και με την εικόνα των δυο ομάδων. Προς το παρόν κρατάω τα 2-3 γκολ (2.00) και το G/G με 2.10.


Ελλάδα Football League:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τον άσο (1.70) των γηπεδούχων περισσότερο από ένστικτο. Τίποτε άλλο...


Αγγλία Πρέμιερ:

ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ - ΤΣΕΛΣΙ: Εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ ψάχνει η Τσέλσι και φυσικά τη νίκη που θα της δώσει την ώθηση να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Διπλό δαγκωτό στο 2.10 και θα ρισκάρω και τη νίκη των μπλε από ημίχρονο (2/2 με 3.20)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ: Η παράδοση, αλλά και η τωρινή κατάσταση των ομάδων λέει: Over 2,5. Θα ακολουθήσω με την απόδοση στο 1.72. Καλή επιλογή και το G/G στο 1.57.


Αγγλία Τσάμπιονσιπ:

ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΝΚ ΝΤΟΝΣ: Άσο στο 1.61. Η μέρα με τη νύχτα οι δυο ομάδες.

Κ.Π.Ρ. - ΠΡΕΣΤΟΝ: Ευκαιρία για νίκη για του Ρέιντζερ με μια αντίπαλο στα μέτρα τους και την απόδοση υψηλά. Άσος στο 2.20.



Γερμανία Bundesliga:

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Πήραν μπρος οι γηπεδούχοι και μοιάζουν ασταμάτητοι. Καλά στέκονται και οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, αλλά σήμερα δε βλέπω να έχουν τύχη. Άσος (1.61).

ΜΑΙΝΤΖ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Το over 2,5 (1.65) μοιάζει καλή περίπτωση


Ιταλία Siere A:

ΒΕΡΟΝΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ψάχνει τη νίκη η Ελλας Βερόνα και σήμερα με μια όχι και τόσο καλή αντίπαλο όπως η Μπολόνια, ίσως έχει την ευκαιρία να τα καταφέρει. Πάντως στο 2.20 που βρίσκουμε τον άσο αξίζει το ποντάρισμα.

ΜΙΛΑΝ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Με καλή ψυχολογία ύστερα από τα τελευταία καλά αποτελέσματα οι Μιλανέζοι θα υποδεχτούν την πάντα επικίνδυνη Αταλάντα. Παρά τις όποιες δυσκολίες κρύβει το παιχνίδι θα κρατήσουμε τον άσο (1.66).

Ιταλία Siere Β:

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΜΟΝΤΕΝΑ: Εκ των φαβορί για την άνοδο η Κάλιαρι και με ισχυρή έδρα. Δε βλέπω το λόγο, γιατί να μην κερδίσει και σε αυτό το παιχνίδι. Άσος (1.55).

ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΛΙΒΟΡΝΟ: Έχει τον τρόπο η ομάδα του Λιβόρνο να παίρνει τα αποτελέσματα. Τη στηρίζουμε με την κάλυψη του Χ2 και σε απόδοση 1.35.


Ισπανία 1:

ΘΕΛΤΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σταθερή καλή εικόνα παρουσιάζει η Θέλτα, όμως σημείο δε θα ακουμπήσω. Παιχνίδι με τα γκολ θα κάνουμε. Over στο 1.72 και G/G στο 1.66 οι επιλογές μας.

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Ίσως να αξίζει το ρίσκο στο καλοπληρωμένο διπλό τη Κορούνια (3.00) ή έστω στο 2 Draw no Bet με 1.90.

Ισπανία 2:

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΛΕΓΚΑΝΙΕΣ: Στηρίζουμε την παραδοσιακά καλή έδρα της Βαγιαδολίδ και τον υψηλό άσο του 2.20.


Γαλλία 1:

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ: Over (1.44) για την Παρί. Η Τουλούζ θα πληρώσει τα σπασμένα για την ήττα από τη Ρεάλ. Αξιόλογο και το 1 & Over 2.5 με απόδοση 1.62.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΑΝΤ: Στο 2.25 η απόδοση του άσου, με τους γηπεδούχους αρκετά βελτιωμένους στα τελευταία παιχνίδια. Θα το ρισκάρουμε. Για του λιγότερο τολμηρούς 1 Draw no Bet στο 1.53.


Τουρκία 1:

ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Θα στηρίξουμε ξανά τη Γαλατά και το διπλό της στο 1.88 με πτωτικές τάσεις. Αν δείξει χαρακτήρα δε θα έχει πρόβλημα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου