Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Στραματσόνι: «Να είμαστε μια γροθιά»

Την πρώτη του επαφή με τους νέους του συνεργάτες στον Παναθηναϊκό είχε χθες ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ζήτησε ενότητα από όλους και εξήγησε τους βασικούς άξονες της φιλοσοφίας του.


Από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απευθείας στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Αυτή ήταν η διαδρομή που ήθελε να κάνει ο Αντρέα Στραματσόνι κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και αυτό είναι που ζήτησε από τον Λεωνίδα Βόκολο.

Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» ήθελε να έχει την πρώτη του επαφή με τους νέους του συνεργάτες από τους οποίους ζήτησε ενότητα και τους εξήγησε τους βασικούς άξονες της φιλοσοφίας του.

«Όσοι είστε εδώ, έχετε επιλεγεί και έχετε την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Όπως έχετε μάθει, θα συνεργαστούμε στο εξής και ήθελα να σας γνωρίσω. Η φιλοσοφία μου είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να έχουμε μία καλή συνεργασία. Να είμαστε μια γροθιά. Θέλω να λειτουργούμε για το σύνολο και όχι για το άτομο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε μία παραγωγική συνεργασία, για να ωφελήσουμε τον Παναθηναϊκό. Η βασικότερη προτεραιότητα είναι να έχουμε άμεση και συνεχή επικοινωνία. Τα επιμέρους γκρουπ του τμήματος, πρέπει να έχουν καλό συντονισμό και να ανταλλάζουν πληροφορίες. Θα πούμε περισσότερα για όλα αυτά τις επόμενες μέρες», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο 39χρονος προπονητής, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Έκτους από τον Ιταλό κόουτς μαζί του αφίχθηκαν και οι στενοί του συνεργάτες. Πρόκειται για τους Ρομπέρτο Μούτσι (πρώτος βοηθός), Βιντσέντσο Σάσο (τεχνικός αναλυτής) και Φεντερίκο Πανοντσίνι (γυμναστής). Από την πλευρά του, ο Νταβίντ Μέντες θα παραμείνει ως συνδετικός κρίκος και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Λάππα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου