Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Κυριακή 29/11/2015

Κυριακάτικο κουπόνι με πολλους αξιόλογους αγώνες. Τότεναμ - Τσέλσι, Λεβερκούζεν - Σάλκε και Σεβίλλη - Βαλένθια τραβούν σίγουρα τα βλέμματα, όμως έχουμε κι άλλες πολλές αναμετρήσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ας περάσουμε να δούμε πως θα κινηθούμε σήμερα:


Στους ελληνικούς αγώνες της ημέρας, στο σύνολο των γκολ θα είναι η επιλογή μου:


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ: 2-3 Goals  2.02
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ: 0-1 Goal  2.70
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 2-3 Goals   2.05


Τα υπόλοιπα τα αναφέρω χρονικά:


ΤΟΤΕΝΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ: Λονδρέζικο ντέρμπι με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ανοικτό παιχνίδι σε όλα τα ενδεχόμενα. Αρκετά έχω πληρώσει ως τώρα την εμμονή και πίστη μου στο Μουρίνιο. Μένω μακριά από σημείο. Προτιμότερο είναι το Over 2,5 με απόδοση 1.85.


ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν σε επικράτηση των γηπεδούχων, εγώ δε θα ακολουθήσω. Θεωρώ πονηρό το παιχνίδι και πως χρειάζεται τουλάχιστον την κάλυψη στο Χ.  Παίζω κι εδώ Over 2,5 με 1.90.


ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ: Σαφές προβάδισμα έχουν οι γηπεδούμε και δίκαια τους βρίσκουμε φαβορί με τον άσο στο 1.75.   


ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Επιστροφή στις νίκες θα ψάξει η Σεντ Ετιέν. Απέναντι στην μέτρια Γκινγκάμπ, αν έχει τη στοιχειώδη σοβαρότητα μπορεί να τα καταφέρει. Στηρίζω στον άσο του 2.00.


ΡΟΜΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Ένα από τα δυνατά μου σημεία για την αγωνιστική είναι ο άσος (1.50) της Ρόμα. Φαντάζομαι θα έχει ένα ξέσπασμα σήμερα ώστε να ξεχαστεί η 6άρα από την Μπάρτσα αλλά και το ατυχές 2-2 στην Μπολόνια την προηγούμενη βδομάδα. Αποδεκτό και το Over 2,5 στο 1.75.


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Αν και έκανε μια κοιλιά η Γουέστ Χαμ πιστεύω πως είναι ανώτερη. Έστω και οριακά θα κρατήσω τον άσο (2.17).


ΕΪΜΠΑΡ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ, ύστερα από την ήττα στο κλάσικο. Εμπιστευόμαστε το διπλό (1.44) και σα δεύτερη σκέψη το No Goal (2.20).


ΜΠΟΡΝΤΟ - ΚΑΕΝ: Έστω και δύσκολα η Μπορντό θα νικήσει. Άσος στο 1.93.


ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ: Η Σαραγόσα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Κρατάμε τον άσο (1.97).


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ: Σαφώς βελτιωμένη η Λίβερπουλ από τη στιγμή που ανέλαβε ο Κλοπ. Έχει κάνει βέβαια τις γκέλες της εντός. Πιστεύω σήμερα να έχει βάλει μυαλό και να μας διακιώσει. Άσος (1.50) η κύρια επιλογή και καλοβλέπω επίσης το ημίχρονο-τελικό (1/1) στο 2.15 και το Over 2,5 με 1.80.


ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Αν η Άρσεναλ αποφασίσει να παίξει μπάλα κάνει θαύματα, αλλά της λείπει η σταθερότητα. Το διπλό στι 1.65 είναι χαμηλά για την επικινδυνότητα του αγώνα. Θα το παρακολουθήσω στο live και ανάλογα με την εικόνα της Άρσεναλ ίσως ποντάρω εκεί στο διπλό. Προς το παρών λέω να μείνω στο Over 2,5 με απόδοση 1.57.


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΣΑΛΚΕ: Θα έδινα στη Λεβερκούζεν ένα προβάδισμα λόγω έδρας αλλά όχι φυσικά στο 1.65 που μας προσφέρεται ο άσος. Μάλλον για το live κι εδώ. Όσο αφορά στα γκολ Over 2,5 και G/G με 1.67 για την κάθε επιλογή δεν είναι άσχημα.


ΕΜΠΟΛΙ - ΛΑΤΣΙΟ: Δύσκολο έργο θα έχει η Λάτσιο. Η Έμπολι τελευταία δείχνει ανεβασμένη και θα παλέψει. Μένουμε στο Over 2,5 του 2.08.


ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΛΤΑΧ: Δίκαια σε τιμές φαβορί η Ραπίντ. Στο 1.38 ο άσος της.


ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ : Όταν βλέπεις τη Γαλατά σε τιμές όπως αυτή του 2.35 για το διπλό δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις. Πρέπει βέβαια να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα. Over 2,5 (1.70) όσο αφορά στα γκολ για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.


ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ποντάρισμα στα 2-3 Goals (2.15), αφού με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δυο ομάδες ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.


ΠΑΛΕΡΜΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μάλλον για διπλό θα πάει το παιχνίδι, αλλά θεωρώ μικρό για την ώρα το 1.55. Ίσως να περιμένουμε το live για σημείο και να κρατήσουμε το καλοπληρωμένο over 2,5 του 2.15.


ΜΑΡΣΕΪΓ - ΜΟΝΑΚΟ: Το over 2,5 (2.05) επιλέγουμε να ποντάρουμε και σε σημείο ίσως τολμήσουμε οριακά στον άσο του 2.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου