Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Προτάσεις: Πέμπτη 26/11/2015

Συνέχεια, των ευρωπαικών κυπέλλων με Europa Leageue για σήμερα. Πάμε ευθύς αμέσως χωρίς να χάνουμε χρόνο στις προτάσεις μας:


Η κύρια επιλογή της ημέρας θα είναι ο άσος (1.44) στο παιχνίδι, ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΟΡΝΤΟ. Οι κόκκινοι έχουν πάρει φωτιά και με την ψυχολογία στα ύψη θα κάνουν σήμερα βήμα πρόκρισης απέναντι στην μέτρια Μπορντό. Ωραίο και το 2.00 για τον ημίχρονο-τελικό (1/1).

Ας δούμε τις ελληνικές ομάδες. Ο Π.Α.Ο.Κ. φιλοξενεί στην Τούμπα τη γνωστή πια, ΓΚΑΜΠΑΛΑ. Μάλλον, διαδικαστικό το παιχνίδι αφού, ο δικέφαλος διατηρεί μαθηματικές μόνο ελπίδες. Δε μου λέει και πολλά ο άσος στο 1.42 (ίσως το live με κάνει να αλλάξω γνώμη), θα προτιμήσω το No Goal στο 1.67.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Η ομάδα της Τρίπολης μόνο εύκολο έργο δε θα έχει. Όμως έχει δείξει πως παλέυει όλα τα παιχνίδια για αυτό θα επιλέξω το G/G που βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 2.02. Από κει και πέρα όταν βρίσκουμε το X και το διπλό σε τόσο μεγάλες αποδόσεις (6.00 και 12.50 αντίστοιχα) και με γνώμονα την καλή ομάδα του Αστέρα, γιατί να μη ρισκάρουμε έστω στο 3.75 της διπλής ευκαιρίας (Χ2) ;

ΣΑΛΚΕ - ΑΠΟΕΛ: Δύσκολα τα πράγματα για τους Κύπριους. Δε νομίζω να καταγέρουν κάτι καλό απέναντι στη Σάλκε που σήμερα θα ψάξει να κλειδώσει την πρόκριση. Over 2,5 (1.53) και 1 & Over 2,5 (1.65) οι επιλογές μου για το παιχνίδι.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ: Νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση θα ψάξει η τουρκική ομάδα απέναντι στους αδύναμους Αλβανούς. Μη μας ξεγελά η νίκη τους επί της Σπόρτινγκ. Και επειδή περιμένω αρκετά γκολ, εκτός από το 1 & Over 2.5 στο 1.44, θα κυνηγήσω τα 4-6 Goals με απόδοση 2.25.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: Ομάδες που σκοράρουν και οι δυο τους, οπότε το Over 2,5 στο 1.70 μοιάζει καλή περίπτωση.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι. Και με την απόδοση του άσου στο 2.05, γιατί όχι;

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Αν οι Λονδρέζοι δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και σεβαστούν την ιστορία τους, τότε το 2.00 στο διπλό αξίζει.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. : Στην παγωμένη Μόσχα η ντεφορμέ Λοκομοτίβ ψάχνει μια καλή εμφάνιση που θα την κρατήσει στην κορυφή του ομίλου, η δε Σπόρτινγκ τα έκανε θάλασσα στην Αλβανία και παίζει τώρα τα ρέστα της. G/G (1.80)  και  Over 2,5 με 2.10 οι επιλογές μου.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Το Over 2,5 (1.90) θα κρατήσω κι εδώ μιας και οι δυο ομάδες σκοράρουν, αλλά και δέχονται με ευκολία γκολ. Ίσως κατά τη διάρκεια του ματς να κοιτάξω και προς το διπλό που τώρα έχει 2.25.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Η Σεντ Ετιέν τελευταία δεν είναι στα καλά της αξίζει το ρίσκο στο 1Χ (1.60), ενώ όσο αφορά στο σκοράρισμα κρατάω το G/G (1.67).

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΝΑΠΟΛΙ: Δύσκολο ματς για σημείο, αν και η Νάπολι έχει ένα σχετικό προβάδισμα (2.40 το διπλό). Θα ποντάρω όμως και στο Over 2,5 (1.67).

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ: Αναθάρρυσε η ομάδα της Μασσαλίας στα τελευταία παιχνίδια της. Άσος στο χαμηλό 1.20 η κύρια επιλογή με συνοδεία του Over 2,5 στο 1.55.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου