Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Κούπα με τριάρα η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ παρουσιάστηκε πολύ καλή στο "Γουέμπλεϊ" και κατέκτησε το Community Shield νικώντας τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-0. 


Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση η Άρσεναλ κατέκτησε το Community Shield και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν. Έχοντας αρκετούς παίκτες σε καλή μέρα οι "κανονιέρηδες" επιβλήθηκαν της προβληματικής Μάντσεστερ Σίτι με 3-0.

Αυτός που άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια ήταν ο Καθόρλα, ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έγινε και το 2-0 από τον Ράμσεϊ. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Ζιρού με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής. Οι "κανονιέρηδες" ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και απλώς μετά το 3-0 παραχώρησαν γήπεδο στη Σίτι, η οποία έκανε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν έδειξε συνοχή.

Φυσικά και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές απουσίες με τη Σίτι να έχει τις περισσότερες, όμως, οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν έβγαλαν σχεδόν τίποτα θετικό στο παιχνίδι τους σε αντίθεση με τους κυπελλούχους Αγγλίας, οι οποίοι έδειξαν να συνεχίζουν από τις βάσεις που έθεσαν πέρυσι.







Άρσεναλ: Στσέσνι, Ντεμπισί, Τσέιμπερς, Κοσιελνί (46' Μονρεάλ), Γκιμπς, Αρτέτα, Ράμσεϊ (86' Κάμπελ), Γουίλσιρ (68' Φλαμινί), Καθόρλα (70' Ροσίτσκι), Σάντσες (46' Τσάμπερλεϊν), Σανογκό (46' Ζιρού)

Σίτι: Καμπαγιέρο, Κλισί, Μπογιατά, Νάστασιτς, Κολάροφ (76' Ρίτσαρντς), Φερνάντο, Τουρέ (60' Σουκουλίνι), Νάβας (85' Σινκλέρ), Νασρί (46' Σίλβα), Τζέκο (60' Μίλνερ), Γιόβετιτς



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου