Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Τσάμπιονς Λιγκ: Τι... βλέπουν οι μπουκ;

Ξεκαθάρισε η κατάσταση στο ποια ομάδα θεωρείται το μεγάλο φαβορί των μπουκ… Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν έπαιζαν στο 1-2, πλέον η Ρεάλ του Ατσελότι, του Κριστιάνο Ρονάλντο και πλέον των Κρόος και Χάμες, πήρε κεφάλι. Από το αρχικό 5,20, μαξ στο 4,50 του Stοiximan η απόδοση κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ.

Η Μπάγερν του Γκουαρδιόλα μπορεί να έχασε από τη μηχανή της τον Κρόος, ωστόσο έχει πλέον στο κεφάλι της επίθεσης τον Λεβαντόφσκι, πάντως, πλέον είναι το δεύτερο φαβορί στο 5,00, μαξ απόδοση στον Stοiximan.

Στην ίδια εταιρία, στο 6,50 (από το αρχικό 7,50!), βρίσκεται η μέγιστη απόδοση της Μπαρτσελόνα. Η Μπάρτσα άλλαξε τεχνικό, με τα ηνία να περνούν στον Λουίς Ενρίκε, άλλαξε και τη… μισή ομάδα, ρίχνοντας 170 εκατομμύρια ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι.

Μεγάλο το σορτάρισμα της Τσέλσι... Τέταρτο φαβορί πλέον η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, κατά τους μπουκ κάμποσο μπροστά από Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σαν Ζερμέν. Από το 12,00, η μαξ απόδοσή της πλέον βρίσκεται στο 8,60 της Nοkibet!

Σίτι και Παρί Σαν Ζερμέν ποντάρουν φέτος στην ομοιογένεια του ρόστερ τους. Μικρές, σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, οι μεταγραφικές τους εξορμήσεις, αλλά αμφότερες διψούν για ευρωπαϊκή καταξίωση… Η μεν Σίτι βρίσκεται μαξ σε απόδοση 15,00 Stοiximan, η Παρί στο 16,00 από τη Νetbet, και οι δύο υψηλότερα σε σχέση με τις αποδόσεις του Ιουλίου!

Κατά τα λοιπά, ξεχωρίζουν οι αλλαγές στις μαξ αποδόσεις των Αρσεναλ, από 29,00 στο 23,00 στη Μybet, η προσοχή που πλέον «απολαμβάνει» η Πόρτο, καθώς μετά το 2/2 επί της Λιλ βρέθηκε από τριψήφια απόδοση μαξ στο 70,00 στο Stοiximan, όπως και η πτωτική πορεία της απόδοσης της τσαμπουκαλούς Λεβερκούζεν, που έγινε πλέον ένα με την τέταρτη «ταχύτητα», καθώς η απόδοσή της βρέθηκε από το 161,00 στο 101,00 της Νetbet. Στην ίδια απόδοση, στην ίδια εταιρία, βρίσκονται και οι μαξ αποδόσεις των Μπενφίκα και Μπλιμπάο!



Διαβάστε περισσότερα στη matchmoney

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου