Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Σούπερ θέαμα στο Σούπερ Καπ υπόσχονται Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη

Σούπερ θέαμα, όπως άλλωστε αρμόζει στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, υπόσχονται η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σεβίλλη. Η κάτοχος του Champions League και η κάτοχος του Europa League θα παραταχθούν στο Κάρντιφ, με όλα τους τα αστέρια, σε μια αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 21:45 απόψε, με στόχο την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Οι «Γκαλάκτικος» του Κάρλο Αντσελότι θα δώσουν την πρώτη φετινή τους «παράσταση» , με τον ιταλό τεχνικό να αποκαλύπτει ότι στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκονται τόσο οι παλαιοί όσο και οι νεότεροι σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Αρχικά διευκρίνισε ότι απόντος του τιμωρημένου Τσάμπι Αλόνσο, ο Τόνι Κρόος θα βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου, πλάι στον Λούκα Μόντριτς.

Το ρόλο του οργανωτή θα αναλάβει ο Χάμες Ροντρίγκες, πρώτος σκόρερ και αποκάλυψη του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Παρών στην ενδεκάδα θα είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος «... προπονείται κανονικά σε φουλ ρυθμούς, δεν έχει κανένα πρόβλημα στο γόνατο και νομίζω ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση» όπως είπε ο Αντσελότι.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα χωρέσει και ο Γκάρεθ Μπέιλ σ΄αυτήν την ενδεκάδα που μοιάζει με... μικτή κόσμου, απάντησε: «Θα ήταν περίεργο να βρίσκεται στον πάγκο, σε ένα τόσο σπουδαίο ματς, στην πόλη που γεννήθηκε». Απαντες παρόντες, λοιπόν, στα αποκαλυπτήρια της "βασίλισσας".

Από την άλλη, ο Ουνάο Εμερι θα παρατάξει όλα τα αστέρια του και θα επιδιώξει να «κλέψει» τη λάμψη του…  γαλαξία της Ρεάλ για να φτάσει στην επικράτηση.


ΠΗΓΗ



NEW  BET  ORDER:

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:

Δε θα κοντάρουμε τη Ρεάλ απόψε. Πιστεύω πως η ομάδα που Αντσελότι θα πάρει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Έτσι πέρα από το 1.40 του άσου, που το θεωρώ μια πολύ καλή συντηρητική επιλογή, πιστεύω πως μπορούμε να ψάξουμε το 2.00 απόδοση που δίνει η νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ ένα γκολ.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ:  1  1.40
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ:  1  2.00  Φ1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου