Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

«Ghostbusters» γένους θηλυκού;

Η αναβίωση των «Ghostbusters», των κυνηγών φαντασμάτων που μας συντρόφευαν την κάπως μακρινή πια δεκαετία του '80 είναι ένα σχέδιο που τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότερο συχνά αναφέρεται.

Καμιά ωστόσο από τις φημολογούμενες συνεργασίες σκηνοθετών, πρωταγωνιστών και παραγωγών δεν ξεπέρασε μέχρι τώρα τις φήμες, ενώ ο ίδιος ο Μπιλ Μάρεϊ διέλυσε το όνειρο των φαν να ξαναδούν μαζί το τρίο Ακρόιντ-Ρέιμις-Μάρεϊ, διευκρινίζοντας ότι οποιοδήποτε σχέδιο περί «Ghostbusters 3» δεν τον περιλαμβάνει.

Τελικά, φαίνεται ότι η πιθανότητα να δούμε σύντομα τη νέα γενιά φαντασματοκυνηγών επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα ο λόγος και οι ρόλοι δίνονται σε γυναίκες!

Ο Πολ Φιγκ των «Φιλενάδων» φέρεται να είναι ο νέος ενορχηστρωτής της αναβίωσης και το καινούργιο τρίο θα είναι γένους θηλυκού.

Ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό, ενώ τα στοιχήματα έχουν αρχίσει για τα πρωταγωνιστικά ονόματα που θα επιλέξει ο σκηνοθέτης, αν τελικά φθάσει σε συμφωνία με την παραγωγή. Κρίστεν Γουίγκ και Μελίσσα ΜακΚάρθι είναι φυσικά ανάμεσά τους, ενώ απομένει επίσης να μάθουμε αν οι παλιοι, κλασικοί «Ghostbusters» θα δώσουν τις ευλογίες τους στη γυναικεία κωμική περιπέτεια, αν όχι με οτιδήποτε περισσότερο, τουλάχιστον με μια cameo εμφάνιση.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου