Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

H αποχή και το No Bet

Όσο προχωράμε εβδομάδα με την εβδομάδα την στήλη μας, τόσο θα λέμε όλο και πιο σημαντικά πράγματα πάνω στον τομέα του στοιχήματος.

Στοίχημα λοιπόν δεν είναι μόνο το να παίζουμε, αλλά και το να μην παίζουμε.

Του Πάνου Κοτσιμπού
e-mail: pkotsim@yahoo.gr


Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε κάθε μέρα ενημέρωση, έμπνευση, τύχη, ενώ φυσικά, όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε κάθε κατηγορία εξίσου καλά, να έχουμε άποψη για όλα τα ματς ανά τον κόσμο. Καλό είναι λοιπόν να μην παίζουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, ώστε να κρατάμε τα χρήματά μας για ένα καλύτερο ποντάρισμα, πιο δυνατό πιο σωστό και πιο μελετημένο. Το αν θα μας κάτσει είναι ένα άλλο θέμα, το αν θα έχουμε δηλαδή επιτυχία στην πρόβλεψή μας. Σίγουρα όμως μειώνουμε κάθε ρίσκο να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη χασούρα.

Πάμε ακόμα σε μία παρεξηγημένη στοιχηματική έννοια, το no bet. Δεν είναι υποχρεωτικό να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως ένα σημείο, ως ένα ειδικό στοίχημα. Καλό θα είναι να ψαχνόμαστε πρώτα πριν να παίξουμε. Ναι λοιπόν, υπάρχουν πολλές φορές και εκείνα τα ματς στα οποία δεν μπορούμε να «δούμε», να προβλέψουμε το παραμικρό. Εκεί λοιπόν δεν υπάρχει λόγος να εκβιάσουμε σημείο.
Δεν μας βγαίνει κάτι; Δεν ακουμπάμε το παιχνίδι. Είναι τόσο απλά τα πράγματα…  Από εκεί και πέρα, στην τελική επιλογή μας προτού περάσουμε τα παιχνίδια μας στο δελτίο μας, καλό είναι να πηγαίνουμε με αυτά στα οποία όντως βλέπουμε κάτι, όχι σε εκείνα στα οποία αμφιταλαντευόμαστε σε δύο σημεία, δεν είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας και βάζουμε ακόμα ένα ματς μόνο και μόνο γιατί η απληστία μας κάνει να μην είμαστε ικανοποιημένοι με το πιθανό κέρδος που βλέπουμε δίχως αυτό το επιπλέον παιχνίδι. Νο Bet λοιπόν, σώζει ζωές και… τσέπες.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου