Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τετάρτη 14/12/2011

Με τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του Europa League, θα ασχοληθούμε στο σημερινό κουπόνι.

Όπως και την περασμένη βδομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι και τώρα, ίσως δούμε αρκετές εκπλήξεις που δεν περιμένουμε. Πολλά θα κριθούν σε πιθανές ισοβαθμίες, γι' αυτό οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας.

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ή να καλύψουν στο live ένας καλός τρόπος είναι να στοιχηματίσουμε στα γκολ. Σύνολο τερμάτων ή over/under.

Πριν δούμε κάποια παιχνίδια του Γιουρόπα, θα κάνουμε μια αναφορά στο εξ' αναβολής παιχνίδι της Superleague ανάμεσα σε ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η ομάδα της Λειβαδιάς έχει δείξει καλά στοιχεία  στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα και θεωρώ πως τελικά θα παραμείνει στην κατηγορία. Ο Ολυμπιακός με διπλό θα πιάσει κορυφή έστω και με δυο περισσότερα παιχνίδια από τον Παναθηναικό. Το 1.30 στο διπλό δε με καλύπτει στοιχηματικά, έτσι η επιλογή μου θα είναι στο 1.80 για 2-3 γκολ.

ΛΑΤΣΙΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ. Ο αποκλεισμός της Λάτσιο από την επόμενη φάση θα είναι σίγουρα αποτυχία, όμως η ομάδα της Ρώμης δεν κρατά πλέον την τύχη στα χέρια της. Η Σπόρτιγκ θα παρουσιαστεί αδιάφορη και λογικά δε θα χτυπήσει το παιχνίδι. Η Λάτσιο οφείλει να κάνει το χρέος της, να πάρει τη νίκη και να περιμένει τα ευχάριστα από τη Ζυρίχη. Μικρό το 1.40 του άσου, που κάλλιστα μπορεί να σπάσει στην περίπτωση που οι γηπεδούχοι πληροφορηθούν πως την ίδια ώρα οι Ρουμάνοι της Βασλούι, παίρνουν το τρίποντο στην Ελβετία. Θα ψάξω καλύτερες αποδόσεις στον άσο του ημιχρόνου με 1.80 ή στο 2-3 γκολ με την ίδια απόδοση.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ. Ότι ισχύει για τη Λάτσιο, ισχύει και για την Παρί. Δε φτάνει η νίκη στους Γάλλους, αφού θα χρειαστούν και στραβοπάτημα της Σάλτζμπουργκ στη Μπρατισλάβα. Θα κυνηγήσω κι εδώ στο άσο του ημιχρόνου με 1.95 απόδοση και το 1.70 που πληρώνει το over.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ              2-3 γκολ    1.80
ΛΑΤΣΙΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ            1 ημ.    1.80 /  2-3 γκολ    1.80
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ  1 ημ.    1.95 /  over  1.70

Άλλες επιλογές

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ    2-3 γκολ    1.80
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - Α.Ε.Κ.                     2-3 γκολ    1.80


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου