Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τρίτη 27/12/2011

Τι Boxing Day και αηδίες; Σάκος του μποξ γίναμε χριστουγεννιάτικα! Αγωνιστική γεμάτη εκπλήξεις. Από που να ξεκινήσει και που να τελιώσει κανείς.

Μ' αυτά και μ' αυτά η Γιουνάιτεντ ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής, αφού εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της συμπολίτισσας Σίτι και την έπιασε στην κορυφή. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ας αφήσουμε, όμως, τα χθεσινά και ας δούμε τι περιλαμβάνει το κουπόνι μας για σήμερα....


Πρώτο παιχνίδι για σήμερα από Λιγκ 2 στην Αγγλία, ανάμεσα σε ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ και ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ. Τα "Ξυράφια" έχουν σαφές προβάδισμα και λόγω έδρας και λόγω δυναμικής και λόγω φόρμας. Νομίζω πως εύκολα ή δύσκολα θα επαληθευτεί ο άσος του 1.65.

Το επόμενο παιχνίδι μας είναι από Βέλγιο. ΜΟΝΣ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ. Γνωρίζοντας πως η Γάνδη επικράτησε χθες και την έπιασε στην κορυφή, δε νομίζω πως η Άντερλεχτ θα έχει διάθεση για χριστουγεννιάτικα δώρα στους αντιπάλους της. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχει αρκετλα σκαμπανεβάσματα στην αποδοσή της και από την άλλη η Μονς δύσκολα χάνει στην έδρα της.  Παρ' όλα αυτά θα πάρω το ρίσκο να στηρίξω στο χαμηλό 1.55 του διπλού.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΛΒΣ. Η Άρσεναλ έχει σήμερα την ευκαιρία να νίκη της, να μπει στην τετράδα κορυφής. Τεράστια και αθόρυβη επιτυχία, ύστερα από το πολύ κακό ξεκίνημα που είχε. Νομίζω θα διδαχτεί από τα χθεσινά παθήματα των αντιπάλων της και θα παρουσιαστεί σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο. Το 1.15 του άσου δεν έχει καμιά στοιχηματική αξία. Αντ' αυτού θα επιλέξω το 1.70 που δίνει το NG, μιας και πιστεύω πως η αδύνανη Γουλβς δε θα καταφέρει να σκοράρει.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ   1   1.65
ΜΟΝΣ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ                                   2   1.55
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΛΒΣ                                  NG  1.70

πιθανή μπόμπα...

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ    1Χ   4.30/3.35  ή 1.88 διπλή ευκαιρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου